Demir Başkan;Hizmet İçin Geliyoruz

SİYASİ PARTİLER 10.02.2024 - 11:13, Güncelleme: 10.02.2024 - 11:13 1541+ kez okundu.
 

Demir Başkan;Hizmet İçin Geliyoruz

Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Alanya’nın her köşesine ulaşan, her kesimden insanla buluşan, herkesin sevgisini kazanan Demir, halkın büyük ilgisini görüyor.

  Demir, üç partinin güç birliği yaparak desteklediği ortak aday olarak Anavatan Partisi İlçe Başkanı Sadri Bayat, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yıldız Serdaroğlu ile birlikte Alanya’ya hizmet için yola çıktı. İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’i seçim bürosunda ziyaret ederek nezaket gösteren Demir, Alanya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini samimi bir şekilde paylaştı. Demir, adil ve demokratik bir yarış temennisinde bulundu. Alanya Belediye Başkan Adayı Demir, Oba Birlik Taksi Durağı’nı da ziyaret ederek taksicilerle sohbet etti. Taksicilerin sorunlarını dinleyen ve çözümlerini anlatan Demir, taksicilerden destek ricasında bulundu. Başkan Adayı Demir, Kızlarpınarı Mahallesi Muhtar Adayı Serpil Alış’ı da ziyaret etti. Alış, 6 Şubat depremi nedeniyle mahalle sakinlerine pişi ikram etti. Demir, Alış’a başarılar diledi.
Gelecek Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Alanya’nın her köşesine ulaşan, her kesimden insanla buluşan, herkesin sevgisini kazanan Demir, halkın büyük ilgisini görüyor.
 
Demir, üç partinin güç birliği yaparak desteklediği ortak aday olarak Anavatan Partisi İlçe Başkanı Sadri Bayat, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ve Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yıldız Serdaroğlu ile birlikte Alanya’ya hizmet için yola çıktı.
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’i seçim bürosunda ziyaret ederek nezaket gösteren Demir, Alanya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini samimi bir şekilde paylaştı. Demir, adil ve demokratik bir yarış temennisinde bulundu.
Alanya Belediye Başkan Adayı Demir, Oba Birlik Taksi Durağı’nı da ziyaret ederek taksicilerle sohbet etti. Taksicilerin sorunlarını dinleyen ve çözümlerini anlatan Demir, taksicilerden destek ricasında bulundu.
Başkan Adayı Demir, Kızlarpınarı Mahallesi Muhtar Adayı Serpil Alış’ı da ziyaret etti. Alış, 6 Şubat depremi nedeniyle mahalle sakinlerine pişi ikram etti. Demir, Alış’a başarılar diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.