BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ YEREL SEÇİME HAZIRLANIYOR

SİYASİ PARTİLER 26.12.2023 - 22:31, Güncelleme: 26.12.2023 - 22:53 2232+ kez okundu.
 

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ YEREL SEÇİME HAZIRLANIYOR

Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanlığı 31 Mart 2024’te yapılacak belediye seçimlerine hummalı bir şekilde hazırlanıyor. Belediye başkanlığı ve Meclis üyesi aday adaylığı başvurularını almaya devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanlığı, 31 Mart 2024’te Türkiye yerel seçimlere giderken yapılacak olan seçimde aday adayı olan partililerin müracaatlarını alamaya devam ediyor. Kepez belediye başkan A. Adaylığına Servet Uylaş, Muratpaşa’ya Mahmut Tanrıkulu, Döşemealtı ilçesine ise Tamer Cebeci belediye başkan aday adaylığı müracaatlarını yaptılar. Büyük Birlik Partisi Antalya il teşkilatında siyasi hareketlilik yaşanıyor. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere Türkiye’nin heryerinde seçime girecekmiş gibi hazırlıklarını tamamlayan Büyük Birlik Partisi aday adaylığı müracaatlarını almaya devam ediyor. Kepez belediye başkan A. Adaylığına Servet Uylaş, Muratpaşa’ya Mahmut Tanrıkulu, Döşemealtı ilçesine ise Tamer Cebeci belediye başkan aday adaylığı başvuru dosyalarını Antalya il başkanı  Mustafa Yılmaz’a teslim ettiler. Büyük Birlik Partisi Antalya il başkanı Mustafa Yılmaz,  Kepez, Muratpaşa ve Döşemealtı belediye başkan aday adaylığı başvuru dosyalarını teslim aldıktan sonra yaptığı açıklamada “31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere Türkiye’nin her yerinde Büyük Birlik Partisi olarak 81 il, 922 ilçe’de kendi isim ve amblemimizle seçimlere girecek vaziyette tüm teşkilatlarımız hazır. Antalya’da Büyükşehir ve 19 ilçe ’de aynı şekilde kendi isim ve amblemimizle seçimlere girecek şekilde hazırlıklarımız sürüyor. Genel Merkezimizden gelecek talimat doğrultusunda seçim hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bugün Kepez, Muratpaşa ve Döşemealtı gibi üç büyük ilçemiz için de aday adayı arkadaşlarımızın başvuru dosyalarını teslim aldık. Belediye başkanlığı ve Meclis üyesi aday adaylığı müracaatlarını almaya devam edeceğiz.” Dedi.  
Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanlığı 31 Mart 2024’te yapılacak belediye seçimlerine hummalı bir şekilde hazırlanıyor. Belediye başkanlığı ve Meclis üyesi aday adaylığı başvurularını almaya devam ediyor.

Büyük Birlik Partisi Antalya İl Başkanlığı, 31 Mart 2024’te Türkiye yerel seçimlere giderken yapılacak olan seçimde aday adayı olan partililerin müracaatlarını alamaya devam ediyor. Kepez belediye başkan A. Adaylığına Servet Uylaş, Muratpaşa’ya Mahmut Tanrıkulu, Döşemealtı ilçesine ise Tamer Cebeci belediye başkan aday adaylığı müracaatlarını yaptılar.

Büyük Birlik Partisi Antalya il teşkilatında siyasi hareketlilik yaşanıyor. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere Türkiye’nin heryerinde seçime girecekmiş gibi hazırlıklarını tamamlayan Büyük Birlik Partisi aday adaylığı müracaatlarını almaya devam ediyor. Kepez belediye başkan A. Adaylığına Servet Uylaş, Muratpaşa’ya Mahmut Tanrıkulu, Döşemealtı ilçesine ise Tamer Cebeci belediye başkan aday adaylığı başvuru dosyalarını Antalya il başkanı  Mustafa Yılmaz’a teslim ettiler.

Büyük Birlik Partisi Antalya il başkanı Mustafa Yılmaz,  Kepez, Muratpaşa ve Döşemealtı belediye başkan aday adaylığı başvuru dosyalarını teslim aldıktan sonra yaptığı açıklamada “31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlere Türkiye’nin her yerinde Büyük Birlik Partisi olarak 81 il, 922 ilçe’de kendi isim ve amblemimizle seçimlere girecek vaziyette tüm teşkilatlarımız hazır. Antalya’da Büyükşehir ve 19 ilçe ’de aynı şekilde kendi isim ve amblemimizle seçimlere girecek şekilde hazırlıklarımız sürüyor. Genel Merkezimizden gelecek talimat doğrultusunda seçim hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bugün Kepez, Muratpaşa ve Döşemealtı gibi üç büyük ilçemiz için de aday adayı arkadaşlarımızın başvuru dosyalarını teslim aldık. Belediye başkanlığı ve Meclis üyesi aday adaylığı müracaatlarını almaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.