BAŞKANLIĞI BAHANE, AVM’LERİ ŞAHANE

EKONOMİ 06.03.2024 - 09:11, Güncelleme: 06.03.2024 - 09:18 1772+ kez okundu.
 

BAŞKANLIĞI BAHANE, AVM’LERİ ŞAHANE

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, seçim meydanlarında üzerine bası basa vurguladı sözde ‘esnaf’ balonu, 1 Nisan’da Atatürk Caddesi’nde açacağı AVM ile patlayacak. Anlaşılan Şahin, AVM zincirlerine bir yenisini daha ekliyor.

İYİ Parti adayı Mehmet Şahin’in esnafı bitirecek proje hayata mı geçiriliyor?   İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Alanya’da çarşının ortasına yeni AVM açma hazırlığı, ‘turizm esnafının sonunu getiriyor’ yorumlarına neden oldu ve şimdiden esnafı tedirgin etmeye başladı.   ALANYA ESNAFINA AVM SÜRPRİZİ Alanya’nın turizm beldelerinde bulunan Alışveriş Merkezlerinin sahibi olan İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in 1 Nisan tarihinde yeni bir AVM’yi daha hizmete açacağı öne sürülüyor. Alanya, Manavgat, Kundu ve Türkiye’nin değişik illerinde bulunan 50’ye yakın Alışveriş Merkezi sahibi olduğu bilinen Mehmet Şahin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak belediye seçimlerinin sabahında hizmete açacağı AVM’nin tadilat çalışmaları devam ediyor. Alanya Merkezde ALTSO binası yanında açacağı AVM’nin küçük esnafa nasıl zarar vereceği şimdiden merak konusu.   SÖZDE ESNAF SEVDASI AVM AÇILIŞINA KADIR MI? Alanya’da tüm turizm beldelerinde esnafı zor durumda bırakan AVM’lere bir yenisi de İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin tarafından ekleniyor. Atatürk Caddesi’nde tadilat çalışmaları hummalı bir şekilde devam eden bu AVM’nin açılışından sonra, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik darboğazda zor dönemler geçiren çarşı esnafın tamamen iflasa sürükleneceği Alanya’nın gündemine oturdu.   BAŞKANLIK BAHANE “AVM’LER” ŞAHANE…! Seçim gezilerinde ve esnaf buluşmalarında vatandaşlara turizmle ilgili kalkınma projelerini anlatan Mehmet Şahin’in çarşı merkezine açacağı AVM’yi bugüne kadar gizlemesi ve açılışını seçimin sabahına ayarlaması Alanya halkı ve esnaflar tarafından manidar karşılandı. Yeni açılacak AVM'nin seçmenden sır gibi gizlenmesini öğrene vatandaşlar “başkanlık bahane AVMler şahane” diye yorumladılar.  
İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, seçim meydanlarında üzerine bası basa vurguladı sözde ‘esnaf’ balonu, 1 Nisan’da Atatürk Caddesi’nde açacağı AVM ile patlayacak. Anlaşılan Şahin, AVM zincirlerine bir yenisini daha ekliyor.
İYİ Parti adayı Mehmet Şahin’in esnafı bitirecek proje hayata mı geçiriliyor?
 
İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, Alanya’da çarşının ortasına yeni AVM açma hazırlığı, ‘turizm esnafının sonunu getiriyor’ yorumlarına neden oldu ve şimdiden esnafı tedirgin etmeye başladı.
 
ALANYA ESNAFINA AVM SÜRPRİZİ
Alanya’nın turizm beldelerinde bulunan Alışveriş Merkezlerinin sahibi olan İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in 1 Nisan tarihinde yeni bir AVM’yi daha hizmete açacağı öne sürülüyor. Alanya, Manavgat, Kundu ve Türkiye’nin değişik illerinde bulunan 50’ye yakın Alışveriş Merkezi sahibi olduğu bilinen Mehmet Şahin, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak belediye seçimlerinin sabahında hizmete açacağı AVM’nin tadilat çalışmaları devam ediyor. Alanya Merkezde ALTSO binası yanında açacağı AVM’nin küçük esnafa nasıl zarar vereceği şimdiden merak konusu.
 
SÖZDE ESNAF SEVDASI AVM AÇILIŞINA KADIR MI?
Alanya’da tüm turizm beldelerinde esnafı zor durumda bırakan AVM’lere bir yenisi de İyi Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin tarafından ekleniyor. Atatürk Caddesi’nde tadilat çalışmaları hummalı bir şekilde devam eden bu AVM’nin açılışından sonra, ülkenin içerisinde bulunduğu ekonomik darboğazda zor dönemler geçiren çarşı esnafın tamamen iflasa sürükleneceği Alanya’nın gündemine oturdu.
 
BAŞKANLIK BAHANE “AVM’LER” ŞAHANE…!
Seçim gezilerinde ve esnaf buluşmalarında vatandaşlara turizmle ilgili kalkınma projelerini anlatan Mehmet Şahin’in çarşı merkezine açacağı AVM’yi bugüne kadar gizlemesi ve açılışını seçimin sabahına ayarlaması Alanya halkı ve esnaflar tarafından manidar karşılandı. Yeni açılacak AVM'nin seçmenden sır gibi gizlenmesini öğrene vatandaşlar “başkanlık bahane AVMler şahane” diye yorumladılar.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.