ARABAYI AL, İLÇE BAŞKANLIĞINI KAP...!

SİYASET 15.10.2020 - 23:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1877+ kez okundu.
 

ARABAYI AL, İLÇE BAŞKANLIĞINI KAP...!

Antalya kulisleri son günlerde eski bir vekilin akçeli işlerini konuşuyor. Ünlü bir otomobil firmasına yapıldığı iddia edilen ödemenin sebebi öğrenince, bu kadarına pes diyeceksiniz...!

Antalya siyasi kulisleri son günlerde alınan son model arabayı konuşuyor. Eski bir vekilin aracının borcunun ödenmesi karşılığı, ilçe başkanlığı görevine getirildiği iddia edilen şahsın ablasının kredi kartından 90 bin lira ödendiği ile ilgili iddialar siyasi kulislerde konuşulmaya devam ediyor.    AL GÜLÜM VER GÜLÜM...! İlçe başkanlığının pazarlık konusu yapılması, Antalya'da siyaset para ile mi dizayn ediliyor sorusunu akla getiriyor. Olaylı vekilliği ve hırçınlıkları ile tanınan eski vekilin marka otomobil firmasından aldığı aracın 90 binlira borcunun ödenmesi karşılığı ilçe başkanlığı pazarlığı yapıldığı, eski il başkanına da 400 binlira verildiği konuşuluyor. Kulslerde konuşulan bu iddia için ilçe başkanlıkları para karşılığı mı satılıyor sorusuna neden oluyor...    ŞİMDİ'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI PAZARLIĞI MI YAPILIYOR ? İlçe başkalığı koltuğuna oturan başkanın 2024 yerel seçimlerine belediye başkan adayı olarak hazırlandığı konuşulurken, 5 milyon liraya yeni arazi sattığı gelen haberler arasında. Partisi tarafından olağan üstü ilgiyle karşılanan ilçe başkanı kesenin ağzını sonuna kadar açtığı ise, yakın çevresi tarafından konuşuluyor. Gelişmeleri ve yeni ödemeleri takip ediyoruz... Başkan bu gidişle 2024'dü zor görecek gibi...  
Antalya kulisleri son günlerde eski bir vekilin akçeli işlerini konuşuyor. Ünlü bir otomobil firmasına yapıldığı iddia edilen ödemenin sebebi öğrenince, bu kadarına pes diyeceksiniz...!

Antalya siyasi kulisleri son günlerde alınan son model arabayı konuşuyor. Eski bir vekilin aracının borcunun ödenmesi karşılığı, ilçe başkanlığı görevine getirildiği iddia edilen şahsın ablasının kredi kartından 90 bin lira ödendiği ile ilgili iddialar siyasi kulislerde konuşulmaya devam ediyor. 

 

AL GÜLÜM VER GÜLÜM...!

İlçe başkanlığının pazarlık konusu yapılması, Antalya'da siyaset para ile mi dizayn ediliyor sorusunu akla getiriyor. Olaylı vekilliği ve hırçınlıkları ile tanınan eski vekilin marka otomobil firmasından aldığı aracın 90 binlira borcunun ödenmesi karşılığı ilçe başkanlığı pazarlığı yapıldığı, eski il başkanına da 400 binlira verildiği konuşuluyor. Kulslerde konuşulan bu iddia için ilçe başkanlıkları para karşılığı mı satılıyor sorusuna neden oluyor... 

 

ŞİMDİ'DE BELEDİYE BAŞKANLIĞI PAZARLIĞI MI YAPILIYOR ?

İlçe başkalığı koltuğuna oturan başkanın 2024 yerel seçimlerine belediye başkan adayı olarak hazırlandığı konuşulurken, 5 milyon liraya yeni arazi sattığı gelen haberler arasında. Partisi tarafından olağan üstü ilgiyle karşılanan ilçe başkanı kesenin ağzını sonuna kadar açtığı ise, yakın çevresi tarafından konuşuluyor. Gelişmeleri ve yeni ödemeleri takip ediyoruz... Başkan bu gidişle 2024'dü zor görecek gibi...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.