ALANYA ŞALVARINDAN SONRA, ÇİZGİLİ PİJAMA MARKALAŞTI

KÜLTÜR 20.08.2020 - 23:33, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2937+ kez okundu.
 

ALANYA ŞALVARINDAN SONRA, ÇİZGİLİ PİJAMA MARKALAŞTI

Alanya şalvarının marka tescilinden sonra, şimdi de Alanya çizgili pijaması marka tescili yapıldı...

.'Alaiye Şalvar' adlı mağazasında ilçenin yöresel kıyafetlerini diken ve satan Ali İhsan Arslan'ın, Alanya’nın yöresel kıyafeti olan 'Alanya Şalvarı'ndan sonra şimdide yöremizde çok sevilen ve giyilen çizgili pijama nın 'Marka ve Tescil Belgesi' almak için Türk Patent Enstitüsü'ne yaptığı başvurular onaylandı. Arslan, Alanya şalvarından sonra işimdi de Alanya’mıza özgü olan ve çok sevilen erkek ve bayan çizgili pijamayı tüm Dünya’ya tanıtmak için yola çıktık ve başardık patentini almak için başvuruda bulunduk.dedi.   TÜM DÜNYA’YA TANITACAĞIZ Terzi Ali İhsan Arslan, Alanya'nın yöresel kıyafetleri olan şalvar ve çizgili pijamayı marka haline getirerek Tüm Dünya’ya tanıtmakta kararlı olduğunu söyledi. İlçenin kıyafet kültürünü gelecek nesillere aktarmak için çalıştığını belirten Arslan, şöyle konuştu: "Yöresel kıyafetimiz şalvar, 6 köşeli kasket, yelek, ipek gömlek, ipek kuşak, yumurta topuk ayakkabı ve köstekli saatten oluşuyor. 'Arap Kızı' adı verilen ve pamuktan üretilen şalvar kumaşının da patentini aldık şimdi sırada çizgili pijama var onun da patent başvurularını yaptık , yazı ve kış aylarında giyimi son derece rahat olan şalvarımız ve çizgili pijamamız inşallah yakında tescillenecek sonra da internet üzerinden satışlarına başlayacağız Alanya’mıza şimdiden hayırlı olsun dedi. Haber: Servet Sipahioğlu
Alanya şalvarının marka tescilinden sonra, şimdi de Alanya çizgili pijaması marka tescili yapıldı...

.'Alaiye Şalvar' adlı mağazasında ilçenin yöresel kıyafetlerini diken ve satan Ali İhsan Arslan'ın, Alanya’nın yöresel kıyafeti olan 'Alanya Şalvarı'ndan sonra şimdide yöremizde çok sevilen ve giyilen çizgili pijama nın 'Marka ve Tescil Belgesi' almak için Türk Patent Enstitüsü'ne yaptığı başvurular onaylandı. Arslan, Alanya şalvarından sonra işimdi de Alanya’mıza özgü olan ve çok sevilen erkek ve bayan çizgili pijamayı tüm Dünya’ya tanıtmak için yola çıktık ve başardık patentini almak için başvuruda bulunduk.dedi.
 

TÜM DÜNYA’YA TANITACAĞIZ

Terzi Ali İhsan Arslan, Alanya'nın yöresel kıyafetleri olan şalvar ve çizgili pijamayı marka haline getirerek Tüm Dünya’ya tanıtmakta kararlı olduğunu söyledi. İlçenin kıyafet kültürünü gelecek nesillere aktarmak için çalıştığını belirten Arslan, şöyle konuştu:
"Yöresel kıyafetimiz şalvar, 6 köşeli kasket, yelek, ipek gömlek, ipek kuşak, yumurta topuk ayakkabı ve köstekli saatten oluşuyor. 'Arap Kızı' adı verilen ve pamuktan üretilen şalvar kumaşının da patentini aldık şimdi sırada çizgili pijama var onun da patent başvurularını yaptık , yazı ve kış aylarında giyimi son derece rahat olan şalvarımız ve çizgili pijamamız inşallah yakında tescillenecek sonra da internet üzerinden satışlarına başlayacağız Alanya’mıza şimdiden hayırlı olsun dedi.

Haber: Servet Sipahioğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.