ALANYA MEYDANLARA SIĞMADI

GÜNDEM 25.03.2024 - 12:00, Güncelleme: 25.03.2024 - 12:00 1275+ kez okundu.
 

ALANYA MEYDANLARA SIĞMADI

Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkanı Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in Büyük Yürüyüşü 20 binin üzerinde vatandaşın katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Damlataş’tan pankartlar, bayraklar ve sloganlarla yürüyen kalabalık, İskele Şelale alanında Başkan Yücel’in mitingine katıldı. ‘İşte meydanın gerçek sahibi burada’ diyen Başkan Yücel, “Bu coşku, bu kalabalık, bu heyecan büyük bir zaferin habercisi.” dedi.

Yücel: "31 Mart'ta Rekor Bir Oyla Seçimlerin Galibi Biz Olacağız" MHP adayı Adem Murat Yücel, 2014 ve 2019 yıllarındaki seçim zaferlerinden önce olduğu gibi 31 Mart 2024 seçimleri öncesi de Büyük Yürüyüşü gerçekleştirdi. Damlataş bölgesinde Başkan Yücel’e destek olmak isteyen 20 binin üzerinde vatandaş bayraklar, pankartlar ve sloganlar eşliğinde yürüyüşe katıldı. Alanya’nın tüm mahallelerinden vatandaşlar akın akın Başkan Yücel’in büyük yürüyüşüne katıldılar. Başkan Yücel’in arkasında büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen yürüyüşe pek çok vatandaş da balkonlarından ve çatılardan katıldı. Atatürk Caddesi boyunca devam eden ve İskele Şelale önüne kadar süren yürüyüş, Alanya tarihinin en büyük yürüyüşlerinden birisi olarak tarihe geçti. Başkan Yücel yol boyu vatandaşların büyük desteği ile halkı selamladı ve vatandaşlardan Başkan Yücel’e meşalelerle destek verdiler. BAŞKAN YÜCEL: BÜYÜK BİR OY FARKI İLE SEÇİMLERİN GALİBİ BİZ OLACAĞIZ İskele şelale önünü hınca hınç dolduran vatandaşların alkışları ile sahneye Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları tek tek çağırıldı. Ardından ise sahneye çıkan Başkan Yücel kalabalığa seslendi. ‘Bugün çok muhteşemsin Alanya’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Yücel, “Sizlerle; 2014 ve 2019 seçimlerinde bugünkü gibi yan yana yürüdük.  Bugüne kadar girdiğim tüm seçimlerde sizin güçlü desteğinizi hep yanımda hissettim. Siz sevginizle, desteğinizle beni Büyük Alanya’nın başkanlığına taşıdınız. İnşallah bu adımların sonu yine zafer olacak. 31 Mart’ta inşallah yine büyük bir oy farkı ile seçimlerin galibi biz olacağız. Şimdiden zaferimiz kutlu olsun.” dedi. BAŞKAN YÜCEL: 20 YILDIR BÖYLE KİRLİ SİYASET GÖRMEDİM Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Başkan Yücel, “Sabah kalktık meydanda başka siyasi partinin bayrakları; sabah kalktık üst geçitlerde başka şehirlerden gelene hoş geldiniz yazmışlar. 20 yıldır siyasetin içerisindeyim, daha böyle bir kirli bir siyaset görmedim. İşte meydanın gerçek sahibi burada.” dedi.
Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkanı Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in Büyük Yürüyüşü 20 binin üzerinde vatandaşın katılımı ile büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Damlataş’tan pankartlar, bayraklar ve sloganlarla yürüyen kalabalık, İskele Şelale alanında Başkan Yücel’in mitingine katıldı. ‘İşte meydanın gerçek sahibi burada’ diyen Başkan Yücel, “Bu coşku, bu kalabalık, bu heyecan büyük bir zaferin habercisi.” dedi.

Yücel: "31 Mart'ta Rekor Bir Oyla Seçimlerin Galibi Biz Olacağız"

MHP adayı Adem Murat Yücel, 2014 ve 2019 yıllarındaki seçim zaferlerinden önce olduğu gibi 31 Mart 2024 seçimleri öncesi de Büyük Yürüyüşü gerçekleştirdi. Damlataş bölgesinde Başkan Yücel’e destek olmak isteyen 20 binin üzerinde vatandaş bayraklar, pankartlar ve sloganlar eşliğinde yürüyüşe katıldı. Alanya’nın tüm mahallelerinden vatandaşlar akın akın Başkan Yücel’in büyük yürüyüşüne katıldılar. Başkan Yücel’in arkasında büyük bir coşku içerisinde gerçekleşen yürüyüşe pek çok vatandaş da balkonlarından ve çatılardan katıldı. Atatürk Caddesi boyunca devam eden ve İskele Şelale önüne kadar süren yürüyüş, Alanya tarihinin en büyük yürüyüşlerinden birisi olarak tarihe geçti. Başkan Yücel yol boyu vatandaşların büyük desteği ile halkı selamladı ve vatandaşlardan Başkan Yücel’e meşalelerle destek verdiler.

BAŞKAN YÜCEL: BÜYÜK BİR OY FARKI İLE SEÇİMLERİN GALİBİ BİZ OLACAĞIZ

İskele şelale önünü hınca hınç dolduran vatandaşların alkışları ile sahneye Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi adayları tek tek çağırıldı. Ardından ise sahneye çıkan Başkan Yücel kalabalığa seslendi. ‘Bugün çok muhteşemsin Alanya’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Yücel, “Sizlerle; 2014 ve 2019 seçimlerinde bugünkü gibi yan yana yürüdük.  Bugüne kadar girdiğim tüm seçimlerde sizin güçlü desteğinizi hep yanımda hissettim. Siz sevginizle, desteğinizle beni Büyük Alanya’nın başkanlığına taşıdınız. İnşallah bu adımların sonu yine zafer olacak. 31 Mart’ta inşallah yine büyük bir oy farkı ile seçimlerin galibi biz olacağız. Şimdiden zaferimiz kutlu olsun.” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: 20 YILDIR BÖYLE KİRLİ SİYASET GÖRMEDİM

Konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Başkan Yücel, “Sabah kalktık meydanda başka siyasi partinin bayrakları; sabah kalktık üst geçitlerde başka şehirlerden gelene hoş geldiniz yazmışlar. 20 yıldır siyasetin içerisindeyim, daha böyle bir kirli bir siyaset görmedim. İşte meydanın gerçek sahibi burada.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.