AKP'nin adayı Tütüncü yatırımını Siirt’e yapmış!

EKONOMİ 27.03.2024 - 21:17, Güncelleme: 27.03.2024 - 21:17 5236+ kez okundu.
 

AKP'nin adayı Tütüncü yatırımını Siirt’e yapmış!

AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, 3 dönem başkanlık yaptığı Kepez Belediyesi'ni hemşehrisi olduğu Siirt'ten 3 belediye ile kardeş şehir yaparak, Antalya'nın hakkını Güneydoğu Anadolu bölgesine aktardı.

Kendisini Korkutelili olarak tanıtan ancak ailesinin Siirt'ten Antalya'ya göç ettiği bilinen AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün, yaşadığı kentin hizmet hakkını hemşehrisi olduğu Siirt'e taşıdığı iddia edildi.  Hakan Tütüncü'nün başkanlığını yaptığı Kepez Belediyesi'ni Siirt'in Baykan İlçesi Atabağı Belde Belediyesi, Kurtalan İlçesi Kayabağlar Belde Belediyesi ve Eruh İlçe Belediyesi ile kardeş belediye yaptı. BELEDİYE MECLİSİNİ SUÇ ORTAĞI YAPTI Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Siirt ilçe ve belde belediyeleri ile kardeşlik protokolü imzalanması Meclis Toplantısı'nda yaptı. Kepez Belediye Meclisi, 'Kardeş Belediye Protokolü'nün imzalanması için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye tam yetkiyi oy birliğiyle onadı. Kepez Belediye Meclisi'nden oy birliğiyle alınan karar neticesinde meclisinde bulunan meclis üyelerini kullanan Hakan Tütüncü soluğu hemşehrisi olduğu Siirt'te aldı. Siirt'in Baykan İlçesi Atabağı belde belediyesi, Kurtalan İlçesi Kayabağlar belde belediyesi ve Eruh İlçe Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzalayan Tütüncü'nün sorumluluğunda olduğu belediyenin kaynaklarını kullanarak bütçe aktırdığı, hizmet götürdüğü iddia edildi. KEPEZ'İN HAKKI SİİRT'TE Kepez İlçesi'nin arka sokakları halen hizmet beklerken Siirt'e yatırım aktaran Tütüncü'nün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda nelerin yaşanacağı merak konusu oldu. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan AKP tabanı tepkisini parti kurmaylarına aktarmasına karşın Tütüncü'nün özellikle seçilmek için hemşehrileri olan Siirtlilere kapalı kapılar ardında sözler verdiği öğrenildi.
AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, 3 dönem başkanlık yaptığı Kepez Belediyesi'ni hemşehrisi olduğu Siirt'ten 3 belediye ile kardeş şehir yaparak, Antalya'nın hakkını Güneydoğu Anadolu bölgesine aktardı.

Kendisini Korkutelili olarak tanıtan ancak ailesinin Siirt'ten Antalya'ya göç ettiği bilinen AKP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’nün, yaşadığı kentin hizmet hakkını hemşehrisi olduğu Siirt'e taşıdığı iddia edildi.  Hakan Tütüncü'nün başkanlığını yaptığı Kepez Belediyesi'ni Siirt'in Baykan İlçesi Atabağı Belde Belediyesi, Kurtalan İlçesi Kayabağlar Belde Belediyesi ve Eruh İlçe Belediyesi ile kardeş belediye yaptı.

BELEDİYE MECLİSİNİ SUÇ ORTAĞI YAPTI

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Siirt ilçe ve belde belediyeleri ile kardeşlik protokolü imzalanması Meclis Toplantısı'nda yaptı. Kepez Belediye Meclisi, 'Kardeş Belediye Protokolü'nün imzalanması için Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye tam yetkiyi oy birliğiyle onadı. Kepez Belediye Meclisi'nden oy birliğiyle alınan karar neticesinde meclisinde bulunan meclis üyelerini kullanan Hakan Tütüncü soluğu hemşehrisi olduğu Siirt'te aldı. Siirt'in Baykan İlçesi Atabağı belde belediyesi, Kurtalan İlçesi Kayabağlar belde belediyesi ve Eruh İlçe Belediyesi ile kardeşlik protokolü imzalayan Tütüncü'nün sorumluluğunda olduğu belediyenin kaynaklarını kullanarak bütçe aktırdığı, hizmet götürdüğü iddia edildi.

KEPEZ'İN HAKKI SİİRT'TE

Kepez İlçesi'nin arka sokakları halen hizmet beklerken Siirt'e yatırım aktaran Tütüncü'nün Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda nelerin yaşanacağı merak konusu oldu. Konuyla ilgili bilgi sahibi olan AKP tabanı tepkisini parti kurmaylarına aktarmasına karşın Tütüncü'nün özellikle seçilmek için hemşehrileri olan Siirtlilere kapalı kapılar ardında sözler verdiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.