AK PARTİ ALANYA’DA SICAK SAATLER YAŞANIYOR…!

SİYASİ PARTİLER 02.11.2023 - 22:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1934+ kez okundu.
 

AK PARTİ ALANYA’DA SICAK SAATLER YAŞANIYOR…!

AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay GÜVENÇ’in görevden alınacağı iddiaları Partili kadınları ayağa kaldırdı. İddianın duyulması ile birlikte İlçe Kadın Kolları başkanı Gülay GÜVENÇ’e destek amaçlı yüzlerce Partilinin bir araya geldiği konuşuluyor.

İddiası bile Partilileri ayağa kaldırdı... Alanya’da siyasi kulislerde hareketli saatler yaşanıyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç’in istifasının istendiği konuşuluyor. Yeni Atanan İlçe Başkanı Mehmet Şerani TAVLI’nın Partililerle iletişim sorunu yaşadığı iddia ediliyor. Yerel Seçimler öncesi AKP’de neler yapılmak isteniyor ? “BİZDE ATATÜRK ÇOK” NE DEMEK ? AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanlığını dört yıldır başarı ile yürüten  Gülay GÜVENÇ’in görevden alınacağı iddiası Partiye gönül verenleri ayağa kaldırdı. İlçe başkanlığına yeni atanan Mehmet Şerani TAVLI’nın “Bizde ATATÜRK çok” diyerek şımarık zengin çocuğu gibi davranması, Partiye gönül veren insanları küçümsediği iddia ediliyor. Yaptığımız araştırmalar sonucunda yetkililer tarafından henüz biraçıklama yapılmaması ise manidar karşılanıyor.  AK Parti ALanya İlçe Başkanı Mehmet Şerani TAVLI   “AK SEVDAMIZA ZARAR VERMEYELİM” Kulislerde görevden alınacağı ya da istifa etmesi yönünde baskıların olduğunu duyan Partili kadınların bulunduğu toplantıda, Kadın Kolları Başkanı Gülay GÜVENÇ tarafında yapılan konuşmada “Ben Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Dört yıldır Cumhurbaşkanımız için mücadele ediyorum. Partimizi ve AK Sevdamızı yüceltmek için var gücümüzle çalıştık. Elbette bazı sıkıntılar olabilir. Davamıza zarar verecek olayları tasvip etmemiz mümkün değil. Cumhurbaşkanımız ve AK Sevdamız için çalışmaya devam edeceğiz. Lütfen davamıza zarar verecek girişimlerde bulunmayalım” diye Partili kadınları sükûnete davet ettiği iddia edildi.   Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz… Kadın Kolları Başkanı Gülay GÜVENÇ
AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay GÜVENÇ’in görevden alınacağı iddiaları Partili kadınları ayağa kaldırdı. İddianın duyulması ile birlikte İlçe Kadın Kolları başkanı Gülay GÜVENÇ’e destek amaçlı yüzlerce Partilinin bir araya geldiği konuşuluyor.

İddiası bile Partilileri ayağa kaldırdı...
Alanya’da siyasi kulislerde hareketli saatler yaşanıyor. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Güvenç’in istifasının istendiği konuşuluyor. Yeni Atanan İlçe Başkanı Mehmet Şerani TAVLI’nın Partililerle iletişim sorunu yaşadığı iddia ediliyor. Yerel Seçimler öncesi AKP’de neler yapılmak isteniyor ?


BİZDE ATATÜRK ÇOK” NE DEMEK ?
AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanlığını dört yıldır başarı ile yürüten  Gülay GÜVENÇ’in görevden alınacağı iddiası Partiye gönül verenleri ayağa kaldırdı. İlçe başkanlığına yeni atanan Mehmet Şerani TAVLI’nın “Bizde ATATÜRK çok” diyerek şımarık zengin çocuğu gibi davranması, Partiye gönül veren insanları küçümsediği iddia ediliyor. Yaptığımız araştırmalar sonucunda yetkililer tarafından henüz bir
açıklama yapılmaması ise manidar karşılanıyor. 

AK Parti ALanya İlçe Başkanı Mehmet Şerani TAVLI

 

“AK SEVDAMIZA ZARAR VERMEYELİM”

Kulislerde görevden alınacağı ya da istifa etmesi yönünde baskıların olduğunu duyan Partili kadınların bulunduğu toplantıda, Kadın Kolları Başkanı Gülay GÜVENÇ tarafında yapılan konuşmada “Ben Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Dört yıldır Cumhurbaşkanımız için mücadele ediyorum. Partimizi ve AK Sevdamızı yüceltmek için var gücümüzle çalıştık. Elbette bazı sıkıntılar olabilir. Davamıza zarar verecek olayları tasvip etmemiz mümkün değil. Cumhurbaşkanımız ve AK Sevdamız için çalışmaya devam edeceğiz. Lütfen davamıza zarar verecek girişimlerde bulunmayalım” diye Partili kadınları sükûnete davet ettiği iddia edildi.  

Gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz…

Kadın Kolları Başkanı Gülay GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.