PEKER’İN DİLİNİN ALTINDAKİ BAKLA SONGÜL BAYRAM MI?

GÜNDEM 30.06.2021 - 17:00, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2118+ kez okundu.
 

PEKER’İN DİLİNİN ALTINDAKİ BAKLA SONGÜL BAYRAM MI?

haber/analiz: Ekşioğlu meselesi “milli güvenlik meselesi” haline geldiği iddialarıyla pasaportunun iptal edilmesinin ardından, ipin ucunun nereye kadar uzanacağı merak edilmeye başlandı. Cihan Ekşioğlu’nun en yakın arkadaşlarından birisinin MİT Başkanı Hakan Fidan’ın oğlu Halit Fidan olduğu ve Halit Fidan’ın da enerji eski Bakanı Taner Yıldız’ın kızı ile evli olduğu belirttirilerek, Ekşioğlu’nun kısa sürede kariyer merdivenlerini tırmanmasında ve bu derece yüklü gelire sahip olmasında bu yakınlıkların ciddi oranda katkısı olduğu tezi varlığını koruyor.

EKŞİOĞLU GÜVENLİK İŞLERİNE NEDEN YÖNELDİ Ekşioğlu meselesi “milli güvenlik meselesi” haline geldiği iddialarıyla pasaportunun iptal edilmesinin ardından, ipin ucunun nereye kadar uzanacağı merak edilmeye başlandı. Cihan Ekşioğlu’nun en yakın arkadaşlarından birisinin MİT Başkanı Hakan Fidan’ın oğlu Halit Fidan olduğu ve Halit Fidan’ın da enerji eski  Bakanı Taner Yıldız’ın kızı ile evli  olduğu belirttirilerek, Ekşioğlu’nun kısa sürede kariyer merdivenlerini tırmanmasında ve bu derece yüklü gelire sahip olmasında bu yakınlıkların  ciddi  oranda katkısı olduğu tezi varlığını koruyor. Bir röportajında 13 ülkeye güvenlik malzemesi sattığını söyleyen Cihan Ekşioğlu’nun, Sedat Peker’in “  İsrail’den aldığınız 3 milyonluk malzemeyi 50 milyona devlete sattınız”  dediği ve yalanlanmayan olayda Hakan Fidan’ın oğlu Halit Fidan’ın rolünün ne olduğu merak konusu. Öte yandan Suç örgütü lideri Sedat Peker’in, “mehmet soyluyla bürolarınız Akmerkezde altlı üstlü.  mehmet soylu ve sen, zengin iş adamlarını önce cimere şikayet ettirip sonra terör savcılarından soruşturma evrakı çıkartıp bir çok namuslu insanın mal varlığına çöktünüz. Akmerkez’in son altı aydaki kamera kayıtları ve hts kayıtları incelendiğinde fetö bahanesiyle kimlerin mallarına çöktüğünüz ortaya çıkacaktır” sözleri başka iddiaları da gündeme getirdiği öne sürüldü.. Hakan Fidan’ın oğlu Halit Fidan’ın da bu mekanlara gelip gelmediği ya da fetö borsasında yer alıp almadığı öncelikle araştırılması gereken konular arasında duruyor.. MALINA ÇÖKÜLEN BURAK BAŞLILAR DA BAŞKASININ MALINA ÇÖKÜYOR Cihan Ekşioğlu ile bir ara iş yapan Songül Bayram isimli iş kadınının, Ukrayna’nın Lviv şehrindeki Victoria Gardens alışveriş malına çökülen Burak Başlılar’a zorlama ile bir şirketini devrettiği de iddia edildi. Songül Bayram, bu konularla ilgili olarak, 9 Mayıs 2016’da İstanbul 30 Asliye Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na 2015/429 nolu dosya ile Cihan Ekşioğlu hakkında şikayette bulunmuş. Ancak dosya ile ilgili olarak bu güne kadar ne işlem yapıldığı bilinmiyor. Dosyada Songül Bayram, Cihan Ekşioğlu ile arasında yaşadıklarını ve Hakan Fidan’ın oğlu ile Cihan Ekşioğlu’nun ilişkilerini anlattığı iddialar arasında.
haber/analiz: Ekşioğlu meselesi “milli güvenlik meselesi” haline geldiği iddialarıyla pasaportunun iptal edilmesinin ardından, ipin ucunun nereye kadar uzanacağı merak edilmeye başlandı. Cihan Ekşioğlu’nun en yakın arkadaşlarından birisinin MİT Başkanı Hakan Fidan’ın oğlu Halit Fidan olduğu ve Halit Fidan’ın da enerji eski Bakanı Taner Yıldız’ın kızı ile evli olduğu belirttirilerek, Ekşioğlu’nun kısa sürede kariyer merdivenlerini tırmanmasında ve bu derece yüklü gelire sahip olmasında bu yakınlıkların ciddi oranda katkısı olduğu tezi varlığını koruyor.

EKŞİOĞLU GÜVENLİK İŞLERİNE NEDEN YÖNELDİ

Ekşioğlu meselesi “milli güvenlik meselesi” haline geldiği iddialarıyla pasaportunun iptal edilmesinin ardından, ipin ucunun nereye kadar uzanacağı merak edilmeye başlandı. Cihan Ekşioğlu’nun en yakın arkadaşlarından birisinin MİT Başkanı Hakan Fidan’ın oğlu Halit Fidan olduğu ve Halit Fidan’ın da enerji eski  Bakanı Taner Yıldız’ın kızı ile evli  olduğu belirttirilerek, Ekşioğlu’nun kısa sürede kariyer merdivenlerini tırmanmasında ve bu derece yüklü gelire sahip olmasında bu yakınlıkların  ciddi  oranda katkısı olduğu tezi varlığını koruyor.

Bir röportajında 13 ülkeye güvenlik malzemesi sattığını söyleyen Cihan Ekşioğlu’nun, Sedat Peker’in “  İsrail’den aldığınız 3 milyonluk malzemeyi 50 milyona devlete sattınız”  dediği ve yalanlanmayan olayda Hakan Fidan’ın oğlu Halit Fidan’ın rolünün ne olduğu merak konusu.

Öte yandan Suç örgütü lideri Sedat Peker’in, “mehmet soyluyla bürolarınız Akmerkezde altlı üstlü.  mehmet soylu ve sen, zengin iş adamlarını önce cimere şikayet ettirip sonra terör savcılarından soruşturma evrakı çıkartıp bir çok namuslu insanın mal varlığına çöktünüz. Akmerkez’in son altı aydaki kamera kayıtları ve hts kayıtları incelendiğinde fetö bahanesiyle kimlerin mallarına çöktüğünüz ortaya çıkacaktır” sözleri başka iddiaları da gündeme getirdiği öne sürüldü.. Hakan Fidan’ın oğlu Halit Fidan’ın da bu mekanlara gelip gelmediği ya da fetö borsasında yer alıp almadığı öncelikle araştırılması gereken konular arasında duruyor..

MALINA ÇÖKÜLEN BURAK BAŞLILAR DA BAŞKASININ MALINA ÇÖKÜYOR

Cihan Ekşioğlu ile bir ara iş yapan Songül Bayram isimli iş kadınının, Ukrayna’nın Lviv şehrindeki Victoria Gardens alışveriş malına çökülen Burak Başlılar’a zorlama ile bir şirketini devrettiği de iddia edildi. Songül Bayram, bu konularla ilgili olarak, 9 Mayıs 2016’da İstanbul 30 Asliye Ceza Mahkemesi Başkanlığı’na 2015/429 nolu dosya ile Cihan Ekşioğlu hakkında şikayette bulunmuş. Ancak dosya ile ilgili olarak bu güne kadar ne işlem yapıldığı bilinmiyor. Dosyada Songül Bayram, Cihan Ekşioğlu ile arasında yaşadıklarını ve Hakan Fidan’ın oğlu ile Cihan Ekşioğlu’nun ilişkilerini anlattığı iddialar arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.