Büyüksehir
asb

İSMAİL KÜÇÜKSOLAK DÜNYA 3'ÜNCÜSÜ

SPOR 17.08.2022 - 21:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2305+ kez okundu.
 

İSMAİL KÜÇÜKSOLAK DÜNYA 3'ÜNCÜSÜ

Bulgaristan'ın Sofya şehrinde yapılan U20 Gençler Güreş Dünya Şampiyonasında, Korkuteli'mizin evladı İsmail Küçüksolak Dünya üçüncüsü oldu.

İlk turda Gua'lı rakibini 10-0 /Koreli Rakibini 10-0 / Gürcistan'lı rakibini 6-5 yenerek ismini yarı finale yazdırdı.Yarı finalde Amerikalı rakibini 5-0 öndeyken talihsiz bir şekilde 9-7 yenildi. 3'üncülük-5'incilik müsabakasında Ukraynalı rakibini 11-1 teknik üstünlük ile galip gelmeyi başardı ve Dünya üçüncüsü oldu. Tüm Antalya ve Korkutelili hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Allah senden razı olsun bu gururu bizlere yaşattığın için aslan parçası. Haber: Korkutelitv
Bulgaristan'ın Sofya şehrinde yapılan U20 Gençler Güreş Dünya Şampiyonasında, Korkuteli'mizin evladı İsmail Küçüksolak Dünya üçüncüsü oldu.
İlk turda Gua'lı rakibini 10-0 /Koreli Rakibini 10-0 / Gürcistan'lı rakibini 6-5 yenerek ismini yarı finale yazdırdı.Yarı finalde Amerikalı rakibini 5-0 öndeyken talihsiz bir şekilde 9-7 yenildi. 3'üncülük-5'incilik müsabakasında Ukraynalı rakibini 11-1 teknik üstünlük ile galip gelmeyi başardı ve Dünya üçüncüsü oldu.
Tüm Antalya ve Korkutelili hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun.
Allah senden razı olsun bu gururu bizlere yaşattığın için aslan parçası.
Haber: Korkutelitv
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.