'Milletvekili tehdit etti'

ASAYİŞ 08.06.2022 - 21:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2431+ kez okundu.
 

'Milletvekili tehdit etti'

AKP’nin 2019 Aksu Belediye Başkan Aday Adayı, Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, Beşkonak’ta açılması planlanan ancak halkın mücadelesiyle durdurulan mermer ocaklarıyla ilgili AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın tarafından tehdit edildiğini kaydetti

“MAYINA BASMAKLA TEHDİT ETTİ” “Antalya Milletvekilimiz İbrahim Aydın, bizi mayına basmakla tehdit etti. ‘Mayına basıyorsunuz, patlatırım’ dedi. Biz de kendisine, ‘Hodri meydan bizi değil, Beşkonaklıları tehdit ediyorsunuz’ dedik. Daha sonrasında rahmetli Büyüknohutçu çifti örnek gösterilerek, bir milletvekili danışmanı kendi şahsıma, babama ulaştı. Evladınızı geri çekin mermer ocağı ile ilgili. O ismi vermiyorum çünkü kendisi ile birebir görüşmedim. Ama İbrahim Aydın’la birebir görüştüm. Beni tehdit etti” dedi. "BİZİ DAHADA CESARETLENDİRDİ" Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, mermer ocaklarıyla ilgili gelinen son gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. 2019 yılı sonunda Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği’ni kurdukları bilgisini veren Başkan Okudan, “Dünya turizminin destinasyon merkezi olan Beşkonak coğrafyasının tabiatını koruyarak gelecek nesillere aktarılması için mücadele ettikçe rant peşinde koşanların, milletimizin menfaatlerini hiçe sayanların canı çok sıkıldı ve iftiralarla, şahsıma açılan soruşturmalarla, idari disiplin cezalarıyla ve hemşerilerimizi göz altına almaya varıncaya kadar bizi engellemeye çalıştılar. Tabi ki bütün bunlar, bizi durduramadığı gibi bizi daha da cesaretlendirdi ve büyüttü” dedi. “TEHDİT EDİLDİM” “Bölgemizde kurulmak istenen mermer ocaklarına dur dedik ve hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık” diyen Başkan Okudan, “Toroslara gözlerini dikenler çalıştığım Orman Genel Müdürlüğü çatısı altında şahsımı çalıştırmayacaklarını, açtıkları soruşturmalar ve şikayetlerle dile getirdiler. Memleketimize sahip çıkıyorum, çıkıyoruz diye rızkımla tehdit edildim. Aynı kişiler içeride bir kısım muhtarları ve rafting kooperatif başkanını bize karşı tavır aldırmak suretiyle halkımızı yalnız bırakarak bölgemizden istediklerini almak istediler. Biz memleketimizde açılmak istenen 3 ayrı lokasyon da farklı köylerde izni verilen mermer ocaklarına hemşehrilerimizin iradesine sahip çıkarak izin vermedik, açılmamasına vesile olduk. Bir değil iki değil tam 3 adet mermer ocağına Beşkonak’ta dur dedik” diye konuştu.
AKP’nin 2019 Aksu Belediye Başkan Aday Adayı, Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, Beşkonak’ta açılması planlanan ancak halkın mücadelesiyle durdurulan mermer ocaklarıyla ilgili AKP Antalya Milletvekili İbrahim Aydın tarafından tehdit edildiğini kaydetti
“MAYINA BASMAKLA TEHDİT ETTİ”
“Antalya Milletvekilimiz İbrahim Aydın, bizi mayına basmakla tehdit etti. ‘Mayına basıyorsunuz, patlatırım’ dedi. Biz de kendisine, ‘Hodri meydan bizi değil, Beşkonaklıları tehdit ediyorsunuz’ dedik. Daha sonrasında rahmetli Büyüknohutçu çifti örnek gösterilerek, bir milletvekili danışmanı kendi şahsıma, babama ulaştı. Evladınızı geri çekin mermer ocağı ile ilgili. O ismi vermiyorum çünkü kendisi ile birebir görüşmedim. Ama İbrahim Aydın’la birebir görüştüm. Beni tehdit etti” dedi.
"BİZİ DAHADA CESARETLENDİRDİ"
Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan, mermer ocaklarıyla ilgili gelinen son gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. 2019 yılı sonunda Antalya Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği’ni kurdukları bilgisini veren Başkan Okudan, “Dünya turizminin destinasyon merkezi olan Beşkonak coğrafyasının tabiatını koruyarak gelecek nesillere aktarılması için mücadele ettikçe rant peşinde koşanların, milletimizin menfaatlerini hiçe sayanların canı çok sıkıldı ve iftiralarla, şahsıma açılan soruşturmalarla, idari disiplin cezalarıyla ve hemşerilerimizi göz altına almaya varıncaya kadar bizi engellemeye çalıştılar. Tabi ki bütün bunlar, bizi durduramadığı gibi bizi daha da cesaretlendirdi ve büyüttü” dedi.
“TEHDİT EDİLDİM”
“Bölgemizde kurulmak istenen mermer ocaklarına dur dedik ve hemşehrilerimizi yalnız bırakmadık” diyen Başkan Okudan, “Toroslara gözlerini dikenler çalıştığım Orman Genel Müdürlüğü çatısı altında şahsımı çalıştırmayacaklarını, açtıkları soruşturmalar ve şikayetlerle dile getirdiler. Memleketimize sahip çıkıyorum, çıkıyoruz diye rızkımla tehdit edildim. Aynı kişiler içeride bir kısım muhtarları ve rafting kooperatif başkanını bize karşı tavır aldırmak suretiyle halkımızı yalnız bırakarak bölgemizden istediklerini almak istediler. Biz memleketimizde açılmak istenen 3 ayrı lokasyon da farklı köylerde izni verilen mermer ocaklarına hemşehrilerimizin iradesine sahip çıkarak izin vermedik, açılmamasına vesile olduk. Bir değil iki değil tam 3 adet mermer ocağına Beşkonak’ta dur dedik” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.