Aksu'da Son Dakika; Tek tek ifadeleri alınıyor

ASAYİŞ 28.04.2022 - 17:10, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2765+ kez okundu.
 

Aksu'da Son Dakika; Tek tek ifadeleri alınıyor

AKSU Belediyesi'nde hareketli saatler yaşanıyor...

Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Daire Başkanlığı Başta, Akp'li Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Akp'li Meclis Başkan Vekili Emin Bal, Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit ve beraberindeki 17 kişi Kaçakçılık ve Organize Suçlar dairesinde ifadelerinin alındığı öğrenildi. Öte yandan alınan ifadelerin ardından Antalya Cumhuriyet Savcılığı inceleme yapacak ve ardından bu şahısların Mahkemeye sevk edileceği gelen bilgiler arasında.   Haber: Mehmet Çelik
AKSU Belediyesi'nde hareketli saatler yaşanıyor...
Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Daire Başkanlığı Başta, Akp'li Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Akp'li Meclis Başkan Vekili Emin Bal, Başkan Yardımcısı Yusuf Koçyiğit ve beraberindeki 17 kişi Kaçakçılık ve Organize Suçlar dairesinde ifadelerinin alındığı öğrenildi. Öte yandan alınan ifadelerin ardından Antalya Cumhuriyet Savcılığı inceleme yapacak ve ardından bu şahısların Mahkemeye sevk edileceği gelen bilgiler arasında.
 
Haber: Mehmet Çelik
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.