Kemer’in Çocukları Tarih Yazacak!

SPOR 15.04.2022 - 11:06, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2413+ kez okundu.
 

Kemer’in Çocukları Tarih Yazacak!

Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü, U16 Takımı değerli hocaları Engin Yılmaz’la Kemer’de bir ilke imza atacaklar.

11 Maçta 9 Galibiyet ve 2 beraberlik alan Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor namaglup Lider ve 37 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde sadece 6 gol görerek 29 puanla liderlik koltuğunda ve Gurup Lideri olarak U16 Türkiye şampiyonasında Kemer’i temsil edecek. Gençlerin bu başarısını paylaşan ve Kulüp Başkanı Ozan Güven ve Teknik Direktör Engin Yılmaz ile futbolcuları tebrik eden Kemer Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin; gençlerimizle gurur duydum. İnşallah yarınki maçı da kazanıp namaglup gurubu lider bitirirler. Dedi Ayrıca futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret eden Meclis Üyesi Cumali Afşin; bir tepsi baklava ikram ederek yarın oynanacak maçta galibiyet sonrası yemek ziyafeti vereceğini söyleyerek futbolculardan alkış aldı. Görüşlerini aldığımız takımın başarılı teknik adamı Engin Yılmaz ise; takımı ziyaret eden Meclis Üyesi Cumali Afşin’e teşekkür etti ve yarın ki maçı mutlaka kazanacağız ve çocuklarım Kemer’de bir tarih yazacak.   Haber: Reşat Aydoğdu
Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor Kulübü, U16 Takımı değerli hocaları Engin Yılmaz’la Kemer’de bir ilke imza atacaklar.
11 Maçta 9 Galibiyet ve 2 beraberlik alan Oflaz Kemer Kartalları Gençlik ve Spor namaglup Lider ve 37 kez rakip fileleri havalandırırken kalesinde sadece 6 gol görerek 29 puanla liderlik koltuğunda ve Gurup Lideri olarak U16 Türkiye şampiyonasında Kemer’i temsil edecek.
Gençlerin bu başarısını paylaşan ve Kulüp Başkanı Ozan Güven ve Teknik Direktör Engin Yılmaz ile futbolcuları tebrik eden Kemer Belediye Meclis Üyesi Cumali Afşin; gençlerimizle gurur duydum. İnşallah yarınki maçı da kazanıp namaglup gurubu lider bitirirler. Dedi
Ayrıca futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret eden Meclis Üyesi Cumali Afşin; bir tepsi baklava ikram ederek yarın oynanacak maçta galibiyet sonrası yemek ziyafeti vereceğini söyleyerek futbolculardan alkış aldı.
Görüşlerini aldığımız takımın başarılı teknik adamı Engin Yılmaz ise; takımı ziyaret eden Meclis Üyesi Cumali Afşin’e teşekkür etti ve yarın ki maçı mutlaka kazanacağız ve çocuklarım Kemer’de bir tarih yazacak.
 
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.