KemerSpor Kendi Evinde Mağlup Oldu 0-1

04.04.2022 - 14:39, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2691+ kez okundu.
 

KemerSpor Kendi Evinde Mağlup Oldu 0-1

“BAL” Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor kendi evinde Ligin düşme hattında yer alan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi G.S.K ağırladı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda güçlü ekibi Demre Belediye Sporu farklı bir sonuçla 4-1 mağlup eden Kemer Spor bu gün kendi sahasında zeminin azizliğine uğrayarak bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyince maçın ikinci yarısında duran bir toptan kalesinde golü gördü. Maçın 71 dakikasında kazanılan bir köşe vuruşunda Ahmet kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirerek puan cetvelinde rahat bir nefes alarak evine mutlu döndü.   YER: Kemer İlçe Stadı Kazım Gül Tesisleri HAKEMLER: Emir Toprak*****, Cihan Ahmet Görel*****, Torun Caner Çakmak***** KEMER SPOR: Enes***, Doğan****, Bünyamin***, İskender**, Toykan**(Dakika 58 İbrahim**) Ünal****, Gökhan***, Mehmet****, Abdullah***, Okan**(Dakika 89 Serhat*) Sedat*** MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ G.S.K: Murat*****, Zeki****, Çağrı***,(Dakika 81 Yücel*) Fadıl**(Dakika 74 Mehmet Ali**) Yusuf**(Dakika 46 Zeki**) Alişan****, Yusuf Can****, Kaan****, Ahmet*****, Akın****, Mehmet**(Dakika 46 Mercan***) GOLLER: Dakika 71 Ahmet (MAKÜ) KARTLAR SARI: Doğan, İskender, Mehmet, (Kemer) Haber: Reşat Aydoğdu
“BAL” Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Spor kendi evinde Ligin düşme hattında yer alan Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi G.S.K ağırladı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda güçlü ekibi Demre Belediye Sporu farklı bir sonuçla 4-1 mağlup eden Kemer Spor bu gün kendi sahasında zeminin azizliğine uğrayarak bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyince maçın ikinci yarısında duran bir toptan kalesinde golü gördü. Maçın 71 dakikasında kazanılan bir köşe vuruşunda Ahmet kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirerek puan cetvelinde rahat bir nefes alarak evine mutlu döndü.
 
YER: Kemer İlçe Stadı Kazım Gül Tesisleri
HAKEMLER: Emir Toprak*****, Cihan Ahmet Görel*****, Torun Caner Çakmak*****
KEMER SPOR: Enes***, Doğan****, Bünyamin***, İskender**, Toykan**(Dakika 58 İbrahim**) Ünal****, Gökhan***, Mehmet****, Abdullah***, Okan**(Dakika 89 Serhat*) Sedat***
MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ G.S.K: Murat*****, Zeki****, Çağrı***,(Dakika 81 Yücel*) Fadıl**(Dakika 74 Mehmet Ali**) Yusuf**(Dakika 46 Zeki**) Alişan****, Yusuf Can****, Kaan****, Ahmet*****, Akın****, Mehmet**(Dakika 46 Mercan***)
GOLLER: Dakika 71 Ahmet (MAKÜ)
KARTLAR SARI: Doğan, İskender, Mehmet, (Kemer)
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.