Büyüksehir
asb

Enginyurt, Açık cezaevi mahkumları için af istendi

SİYASET 03.04.2022 - 00:57, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1836+ kez okundu.
 

Enginyurt, Açık cezaevi mahkumları için af istendi

DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt 2 ay sonra yeniden açık cezaevine dönecek 90 bin mahkum için af çıkmalı çağrısında bulundu. Açık cezaevi izinleri 2 ay daha uzatılmıştı...

DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt açık ceza infaz kurumlarında bulunan mahkumlar için af çıkmalı çağrısında bulundu. 31 Mart 2022’de bitmesi beklenen açık cezaevi izinleri için Adalet Bakanlığı yeni bir karar alarak koronavirüs izin süresini 2 ay daha uzattı. CEMAL ENGİNYURT'TAN AÇIK CEZAEVİ MAHKUMLARI İÇİN AF ÇAĞRISI 2 aylık açık cezaevi izin süresinin ardından Bu sürenin sonunda hükümlüler yeniden hapse geri dönecek. Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından açık cezaevlerine yeniden dönecek mahkumlar için bir kereye mahsus af çağrısında bulundu. Cemal Enginyurt, “Açık cezaevlerinde yatan 90 bin kişi tekrar hapse gireceği günü endişeyle bekliyor. Bitsin artık bu zulüm. Kader mahkumlarına bir defaya mahsus AF çıkmalıdır.” ifadelerini kullandı. Haber: Milli Gazete
DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt 2 ay sonra yeniden açık cezaevine dönecek 90 bin mahkum için af çıkmalı çağrısında bulundu. Açık cezaevi izinleri 2 ay daha uzatılmıştı...

DP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt açık ceza infaz kurumlarında bulunan mahkumlar için af çıkmalı çağrısında bulundu. 31 Mart 2022’de bitmesi beklenen açık cezaevi izinleri için Adalet Bakanlığı yeni bir karar alarak koronavirüs izin süresini 2 ay daha uzattı.

CEMAL ENGİNYURT'TAN AÇIK CEZAEVİ MAHKUMLARI İÇİN AF ÇAĞRISI

2 aylık açık cezaevi izin süresinin ardından Bu sürenin sonunda hükümlüler yeniden hapse geri dönecek. Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından açık cezaevlerine yeniden dönecek mahkumlar için bir kereye mahsus af çağrısında bulundu.

Cemal Enginyurt, “Açık cezaevlerinde yatan 90 bin kişi tekrar hapse gireceği günü endişeyle bekliyor. Bitsin artık bu zulüm. Kader mahkumlarına bir defaya mahsus AF çıkmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Haber: Milli Gazete

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.