"YÖRÜK YURDUNA SAHİP ÇIKIN"

SİYASET 27.03.2022 - 15:51, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2496+ kez okundu.
 

"YÖRÜK YURDUNA SAHİP ÇIKIN"

Belediye Başkanları toplantısı İçin Antalya'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, aracılığıyla bir mesaj gönderdi.

MHP Lideri Bahçeli, Aksu'daki seçmenlerine bakın ne mesaj verdi Aksu'nun MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, Belediye Başkanları Toplantısı için geldiği Antalya'da Devlet Bahçeli ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bahçeli, "Yörük yurdu Aksu'ya selam olsun. Yörük yurduna her zamanki gibi sahip çıkın. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diyerek Aksu'ya selam ve mesaj gönderdi. Başkan Hasan Efe Üstün ise "Liderimizin selamını, mesajını ve hayır duasını aldık. Aksu her zamanki gibi sahipsiz kalmayacak İnşallah hep birlikte sahip çıkacağız " dedi.  
Belediye Başkanları toplantısı İçin Antalya'ya gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Aksu İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, aracılığıyla bir mesaj gönderdi.
MHP Lideri Bahçeli, Aksu'daki seçmenlerine bakın ne mesaj verdi
Aksu'nun MHP İlçe Başkanı Hasan Efe Üstün, Belediye Başkanları Toplantısı için geldiği Antalya'da Devlet Bahçeli ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bahçeli, "Yörük yurdu Aksu'ya selam olsun. Yörük yurduna her zamanki gibi sahip çıkın. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diyerek Aksu'ya selam ve mesaj gönderdi. Başkan Hasan Efe Üstün ise "Liderimizin selamını, mesajını ve hayır duasını aldık. Aksu her zamanki gibi sahipsiz kalmayacak İnşallah hep birlikte sahip çıkacağız " dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.