Büyüksehir
asb

Toprak Ana Kooperatifi Kadınlarının Emekleri!

EKONOMİ 17.12.2021 - 19:45, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1577+ kez okundu.
 

Toprak Ana Kooperatifi Kadınlarının Emekleri!

Kemer’de de kurulduğu günden bu yana çalışmaları ile dikkati çeken “Toprak Ana Kadın Girişimcileri grubu” halkın yararına ilkleri gerçekleştirmeye başladı.

Reşat AYDOĞDU - KEMER : Yakın zamanda kurulan Kemer TOPRAK Ana Kooperatifi Antalya Başkanı Yıldız Öztekin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu yönetim kurulu ile beraber ziyaret ederek kooperatifin Kemer'de kurulacak şubesi için destek istemişti. Kooperatifin işleyişi hakkında Başkan Topaloğlu'na bilgi veren Öztekin ve yönetimi kurulu açılacak Kemer şubesinde planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak kooperatife destek olmaya hazır olduklarını söyleyerek bu gün kooperatifin başkanlığını devir alan Ayşegül Köksal Akbaba Kemer’li kadınlara sahip çıkarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdi. Kemer Atatürk parkında 100 yakın Kooperatif üyesi kadın tezgah açarak kendi ürettikleri materyalleri ve yiyecekleri satışa başladılar. Oldukça ilgi gören TOPRAK Ana Kooperatifi Kermesi yerli halkın yanı sıra turistlerin ve yerleşik Rus ailelerinden de ilgi odağı oldu.Müzik eşleğinde ürettikleri ürünleri satan kadınlar oldukça mutlu olurken bir çok üretici kadın TOPRAK Ana Kooperatifi başkanı Ayşegül Köksal Akbaba’ya teşekkür ettiler. Görüşlerini aldığımız TOPRAK Ana Kooperatifi başkanı Ayşegül Köksal Akbaba yaptığı açıklamada; kadınlarımız bazıları Halk Eğitim’den gelerek burada yaptıkları ürünleri sergilerken bazıları da evlerde hazırladıkları Turşusu, reçeli gibi ürünleri sergilerken bütün bayanlarımıza iş imkanı sağladık. Kermeslerinin 3 gün sürecek olduğunu da vurgulayan Ayşegül Köksal Akbaba; bizlere müracaat eden hiçbir bayanı geri çevirmedik şuanda burada 100 adet masa var onlara aile bütçesine katkı sağlamaları için iş imkanı sağladık. Yılbaşı öncesi bayanlar ürettikleri ürünleri burada satma fırsatı bulacaklar. Kemer halkı olarak bu bayanlarımıza hep birlikte destek olalım. Ayrıca bu kermesimize destek olan sayın belediye başkanımız Necati Topaloğlu’na da ayrıca teşekkür ederim. Dedi Kermes’te Nilsu Çekmen Resim Grubu olarak hem sergisini açtı hem de genç ve minik öğrencilere uygulamalı ders verirken mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Ayrıca Kemer Anadolu Hastanesi de stat açarak hem Kermes’e destek oldu hem Kemer Anadolu Hastanesi etkinlik ve organizasyonları için Bilgen Genç tarafından ziyaretçileri bilgilendirdi.
Kemer’de de kurulduğu günden bu yana çalışmaları ile dikkati çeken “Toprak Ana Kadın Girişimcileri grubu” halkın yararına ilkleri gerçekleştirmeye başladı.
Reşat AYDOĞDU - KEMER : Yakın zamanda kurulan Kemer TOPRAK Ana Kooperatifi Antalya Başkanı Yıldız Öztekin, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu yönetim kurulu ile beraber ziyaret ederek
kooperatifin Kemer'de kurulacak şubesi için destek istemişti. Kooperatifin işleyişi hakkında Başkan Topaloğlu'na bilgi veren Öztekin ve yönetimi kurulu açılacak Kemer şubesinde planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Topaloğlu, Kemer Belediyesi olarak kooperatife destek olmaya hazır olduklarını söyleyerek bu gün kooperatifin başkanlığını devir alan Ayşegül Köksal Akbaba Kemer’li kadınlara sahip çıkarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kemer Atatürk parkında 100 yakın Kooperatif üyesi kadın tezgah açarak kendi ürettikleri materyalleri ve yiyecekleri satışa başladılar.
Oldukça ilgi gören TOPRAK Ana Kooperatifi Kermesi yerli halkın yanı sıra turistlerin ve yerleşik Rus ailelerinden de ilgi odağı oldu.Müzik eşleğinde ürettikleri ürünleri satan kadınlar oldukça mutlu olurken bir çok üretici kadın TOPRAK Ana Kooperatifi başkanı Ayşegül Köksal Akbaba’ya teşekkür ettiler.
Görüşlerini aldığımız TOPRAK Ana Kooperatifi başkanı Ayşegül Köksal Akbaba yaptığı açıklamada; kadınlarımız bazıları Halk Eğitim’den gelerek burada yaptıkları ürünleri sergilerken bazıları da evlerde hazırladıkları Turşusu, reçeli gibi ürünleri sergilerken bütün bayanlarımıza iş imkanı sağladık. Kermeslerinin 3 gün sürecek olduğunu da vurgulayan Ayşegül Köksal Akbaba; bizlere müracaat eden hiçbir bayanı geri çevirmedik şuanda burada 100 adet masa var onlara aile bütçesine katkı sağlamaları için iş imkanı sağladık. Yılbaşı öncesi bayanlar ürettikleri ürünleri burada satma fırsatı bulacaklar. Kemer halkı olarak bu bayanlarımıza hep birlikte destek olalım. Ayrıca bu kermesimize destek olan sayın belediye başkanımız Necati Topaloğlu’na da ayrıca teşekkür ederim. Dedi
Kermes’te Nilsu Çekmen Resim Grubu olarak hem sergisini açtı hem de genç ve minik öğrencilere uygulamalı ders verirken mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.
Ayrıca Kemer Anadolu Hastanesi de stat açarak hem Kermes’e destek oldu hem Kemer Anadolu Hastanesi etkinlik ve organizasyonları için Bilgen Genç tarafından ziyaretçileri bilgilendirdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.