Halk plajı peşkeş mi çekildi?

ASAYİŞ 02.12.2021 - 19:19, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 959+ kez okundu.
 

Halk plajı peşkeş mi çekildi?

Antalya'nın Aksu ilçesi Kemerağzı ve Kundu Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Halk Plajlarının turizm tesislerine peşkeş çekildiği yönünde şikayette bulunuyorlar.

Aksu 'da plajların peşkş çekildiği yönünde şikayetleri olan vatandaşlar Gazeteci Mehmet Çelik'e gündeme getirmesi için ihbarda bulundukları ortaya çıktı. Aksu'nun Kemerağzı ve Kundu Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Halk Plajlarının hangi otellere peşkeş çekildiğini Aksu Belediyesi'ne Aksu Haber Tv aracılığıyla soruyor.. İşte ihbar hattımıza gelen yazı; " Burası adalya otel ile Acısu nehri arasında bulunan Aksu belediyesi halk plajları ndan birisi belediye armas otel ve sherwood hotel halk plajı nı muhtemelen kiraladı sürekli çalışma yapıyorlar halkın girebileceği bir alan kalmadı nehrin kenarında çok küçük bir alan bıraktılar kendi Demir gölgelik lerini inşa ettiler görüldüğü gibi".  
Antalya'nın Aksu ilçesi Kemerağzı ve Kundu Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Halk Plajlarının turizm tesislerine peşkeş çekildiği yönünde şikayette bulunuyorlar.
Aksu 'da plajların peşkş çekildiği yönünde şikayetleri olan vatandaşlar Gazeteci Mehmet Çelik'e gündeme getirmesi için ihbarda bulundukları ortaya çıktı.
Aksu'nun Kemerağzı ve Kundu Mahallelerinde yaşayan vatandaşlar Halk Plajlarının hangi otellere peşkeş çekildiğini Aksu Belediyesi'ne Aksu Haber Tv aracılığıyla soruyor..
İşte ihbar hattımıza gelen yazı;
" Burası adalya otel ile Acısu nehri arasında bulunan Aksu belediyesi halk plajları ndan birisi belediye armas otel ve sherwood hotel halk plajı nı muhtemelen kiraladı sürekli çalışma yapıyorlar halkın girebileceği bir alan kalmadı nehrin kenarında çok küçük bir alan bıraktılar kendi Demir gölgelik lerini inşa ettiler görüldüğü gibi".
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.