Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kandırıyor mu?

GÜNDEM 28.09.2021 - 21:17, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1833+ kez okundu.
 

Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kandırıyor mu?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan Meclis'te basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan,  Cumhurbaşkanılığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'nun Cumhurbaşkanı ve  AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı kandırdığını iddia etti.  Türkkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Saray'da oturmak böyle bir şey. Gerçek enflasyondan haberi yok. Etrafına aldığı beş maaş verdiği, dalkavukluktan başka hiç bir işe yaramayan danışmanların verdiği rakamlara inanıyor. Sizi kandırıyorlar. Vallahi kandırıyorlar, Billahi kandırıyorlar. En çok da o İletişim Başkanı (Fahrettin Altun) kandırıyor. Size zarar veriyor. Sizi yalancı durumuna düşürüyor. Milletin önünde sizi uyuyan, fotoğrafları, videonuzu teşhir eden o İletişim Başkanının yalanlarına inanmayın. Etrafındaki danışmanların aldıkları maaşların, sağladıkları rantın, karun gibi zengin olmalarının dışında hiç bir iş yapmıyorlar. sizi kandırıyorlar. Saray'ın enflasyonu ile milletin enflasyonu başka." Haber: Milli Gazete
İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan Meclis'te basın toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan,  Cumhurbaşkanılığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'nun Cumhurbaşkanı ve  AKP Genel Başkanı Erdoğan'ı kandırdığını iddia etti. 

Türkkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Saray'da oturmak böyle bir şey. Gerçek enflasyondan haberi yok. Etrafına aldığı beş maaş verdiği, dalkavukluktan başka hiç bir işe yaramayan danışmanların verdiği rakamlara inanıyor. Sizi kandırıyorlar. Vallahi kandırıyorlar, Billahi kandırıyorlar. En çok da o İletişim Başkanı (Fahrettin Altun) kandırıyor. Size zarar veriyor. Sizi yalancı durumuna düşürüyor.

Milletin önünde sizi uyuyan, fotoğrafları, videonuzu teşhir eden o İletişim Başkanının yalanlarına inanmayın. Etrafındaki danışmanların aldıkları maaşların, sağladıkları rantın, karun gibi zengin olmalarının dışında hiç bir iş yapmıyorlar. sizi kandırıyorlar. Saray'ın enflasyonu ile milletin enflasyonu başka."

Haber: Milli Gazete

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.