ANTALYA BAHANE RANT ŞAHANE

SPOR 15.08.2021 - 22:40, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1922+ kez okundu.
 

ANTALYA BAHANE RANT ŞAHANE

Antalyaspor’da eski başkan Gültekin Gencer, 17 günlük suskunluğunu bozdu, eski başkan Ali Şafak Öztürk’ü, ailesini ve birlikte hareket ettiği kişileri hedef aldı, rantçı olmakla suçladı

Yandaşların yolunu açmak Bir süredir sosyal medya hesabından eski yöneticileri hedef alan Antalyaspor’un eski başkanı iş insanı Gültekin Gencer, yeniden ortaya çıktı. Bir süredir yazılarına ara veren Gencer, ‘5. bölüm’ adını verdiği yazısını takipçileriyle paylaştı. Antalyaspor’da göreve gelen başkan ve yöneticilerin her türlü rant işlerine bulaştığını iddia eden Gencer, şöyle dedi: “Yıllardır Antalyaspor yönetimlerinde bulunan herkes kaynak yaratmak için mücadele eder, yaratılan kaynaklar kulübe verilirdi. Geldiğimiz noktada acayip bir dönem yaşıyoruz. Arkasına, bakanı, belediye başkanını, milletvekilini alan, ‘Antalyaspor menfaatine!’ deyip her türlü rant işleri yapmaya başladı. Petrolcülük, arazi işleri, hafriyat, yol müteahhitliği, madencilik, her türlü devlet ihalesi, turizm, tahsis, taşımacılık, hukuk, para kuryeliği, yani şehre nefes veren ranta rant katan bu işleri yapacaksan Antalyaspor’a ya başkan olacaksın ya yönetici olacaksın. Ya da Antalyaspor’u gerekçe göstererek yandaşlarla bağlantı kurup yolun açılacak. Seçilmişlerimiz iyi niyetli. Şehrinin takımını düşünüyor. Dost bildiklerinin zihniyetini bilemezler ki. Yani makamlarını kullanarak milyonlarca TL, Dolar ve Euro kişisel rant sağladıklarını. Sonuç: Antalyaspor bahane rant şahane.” Tek marka iddiası “Hafriyatla başlamıştık, bundan sonra yukarıdaki tüm kalemleri sırayla masaya yatıracağız. Çok canlar yanacak. A.Ş, Dernek ve Vakfa başkanlık, yöneticilik yapmış veya içeriyle köprü olmuş kişileri bu şehir kendine ihanet edenleri, üstüne basıp yükselenleri hep beraber tanıyacak. Çocuk ve velisinin dönemi, petrolcülük dönemi oldu. Yönetim kurulu üyelerinin çoğu petrolcülerden oluştu. Belediye ile ruhsat problemi olanlar yönetime girdi. Fakat açılacak istasyonun markası, çocuğun velisinin o meşhur marka şartı olmazsa olmazdı. Problemli arazilere petrol istasyonu ruhsatı çıkarıldı. ‘Her şey Antalyaspor için’ diyerek daima o meşhur tek marka şartıyla. Hepiniz biliyorsunuz belediye petrol istasyon ihalesi yaptı. Taraftarlarımızı zor durumda bıraktılar. Konu adalete taşındı. İhale ne içindi? Antalyaspor içindi. Ne oldu? İhale olmadı bildiğim kadarıyla. Şimdi kim işletiyor? Daha önce kim işletiyordu? Aynı kişi. Kim bu kişi? Tabi ki hesap adamı! Taraftarın zor durumda kaldığı dönemden bu zamana kadar parayı kim kazanıyor? Hesap adamı kazanıyor. Ne için ihale oldu? Neden iptal oldu? Antalyaspor için. Pardon, her şey hesap adamı için. Taraftarın canı cehenneme. Antalyasporumuz için kolunu kafasını kırsın. Maalesef hesaplar taraftarın düşündüğü gibi saf temiz ve berrak değil. Bugünlük bu kadar. Her geçen gün konularımız ağırlaşacak. Hiç şüpheniz olmasın, yönetimlerde ne kadar çok emin varsa biz de yazdıklarımızdan o kadar çok eminiz.”
Antalyaspor’da eski başkan Gültekin Gencer, 17 günlük suskunluğunu bozdu, eski başkan Ali Şafak Öztürk’ü, ailesini ve birlikte hareket ettiği kişileri hedef aldı, rantçı olmakla suçladı

Yandaşların yolunu açmak
Bir süredir sosyal medya hesabından eski yöneticileri hedef alan Antalyaspor’un eski başkanı iş insanı Gültekin Gencer, yeniden ortaya çıktı. Bir süredir yazılarına ara veren Gencer, ‘5. bölüm’ adını verdiği yazısını takipçileriyle paylaştı. Antalyaspor’da göreve gelen başkan ve yöneticilerin her türlü rant işlerine bulaştığını iddia eden Gencer, şöyle dedi: “Yıllardır Antalyaspor yönetimlerinde bulunan herkes kaynak yaratmak için mücadele eder, yaratılan kaynaklar kulübe verilirdi. Geldiğimiz noktada acayip bir dönem yaşıyoruz. Arkasına, bakanı, belediye başkanını, milletvekilini alan, ‘Antalyaspor menfaatine!’ deyip her türlü rant işleri yapmaya başladı. Petrolcülük, arazi işleri, hafriyat, yol müteahhitliği, madencilik, her türlü devlet ihalesi, turizm, tahsis, taşımacılık, hukuk, para kuryeliği, yani şehre nefes veren ranta rant katan bu işleri yapacaksan Antalyaspor’a ya başkan olacaksın ya yönetici olacaksın. Ya da Antalyaspor’u gerekçe göstererek yandaşlarla bağlantı kurup yolun açılacak. Seçilmişlerimiz iyi niyetli. Şehrinin takımını düşünüyor. Dost bildiklerinin zihniyetini bilemezler ki. Yani makamlarını kullanarak milyonlarca TL, Dolar ve Euro kişisel rant sağladıklarını. Sonuç: Antalyaspor bahane rant şahane.”

Tek marka iddiası
“Hafriyatla başlamıştık, bundan sonra yukarıdaki tüm kalemleri sırayla masaya yatıracağız. Çok canlar yanacak. A.Ş, Dernek ve Vakfa başkanlık, yöneticilik yapmış veya içeriyle köprü olmuş kişileri bu şehir kendine ihanet edenleri, üstüne basıp yükselenleri hep beraber tanıyacak. Çocuk ve velisinin dönemi, petrolcülük dönemi oldu. Yönetim kurulu üyelerinin çoğu petrolcülerden oluştu. Belediye ile ruhsat problemi olanlar yönetime girdi. Fakat açılacak istasyonun markası, çocuğun velisinin o meşhur marka şartı olmazsa olmazdı.
Problemli arazilere petrol istasyonu ruhsatı çıkarıldı. ‘Her şey Antalyaspor için’ diyerek daima o meşhur tek marka şartıyla. Hepiniz biliyorsunuz belediye petrol istasyon ihalesi yaptı. Taraftarlarımızı zor durumda bıraktılar. Konu adalete taşındı. İhale ne içindi?
Antalyaspor içindi. Ne oldu? İhale olmadı bildiğim kadarıyla. Şimdi kim işletiyor? Daha önce kim işletiyordu? Aynı kişi. Kim bu kişi? Tabi ki hesap adamı! Taraftarın zor durumda kaldığı dönemden bu zamana kadar parayı kim kazanıyor? Hesap adamı kazanıyor. Ne için ihale oldu? Neden iptal oldu? Antalyaspor için. Pardon, her şey hesap adamı için. Taraftarın canı cehenneme. Antalyasporumuz için kolunu kafasını kırsın. Maalesef hesaplar taraftarın düşündüğü gibi saf temiz ve berrak değil. Bugünlük bu kadar. Her geçen gün konularımız ağırlaşacak. Hiç şüpheniz olmasın, yönetimlerde ne kadar çok emin varsa biz de yazdıklarımızdan o kadar çok eminiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.