SAADET PARTİSİ'NDEN KINAMA

SİYASET 28.07.2021 - 22:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2916+ kez okundu.
 

SAADET PARTİSİ'NDEN KINAMA

Düzen’den kınama Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Tunus'ta yaşanan gelişmelere dair açıklamada bulundu. Düzen, Tunus’ta yaşanan darbe girişimini kınadı.

“Tunus’ta Cumhurbaşkanı üzerinden gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini en şiddetli şekilde kınıyorum ve darbe kim tarafından hangi gerekçeyle ve nerede yapılırsa yapılsın lanetlenmelidir” diyen İl Başkanı Düzen, "Tunus halkının iradesinin askıya alınmış olması bizleri derin bir endişeye sevk etmiştir. Başbakanın görevden alınması ve meclisin faaliyetlerinin durdurulması Tunus’un demokratik bir ortak zemin inşa etmek adına şimdiye kadar verdiği mücadeleye büyük zararlar verecektir. Bu mücadelenin ve kazanımların devam etmesini, bir an önce normal şartlara dönülmesini bekliyor, bunun Tunus ve bölge halkının barış ve huzuru için çok önemli olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi
Düzen’den kınama Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen, Tunus'ta yaşanan gelişmelere dair açıklamada bulundu. Düzen, Tunus’ta yaşanan darbe girişimini kınadı.

“Tunus’ta Cumhurbaşkanı üzerinden gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini en şiddetli şekilde kınıyorum ve darbe kim tarafından hangi gerekçeyle ve nerede yapılırsa yapılsın lanetlenmelidir” diyen İl Başkanı Düzen, "Tunus halkının iradesinin askıya alınmış olması bizleri derin bir endişeye sevk etmiştir. Başbakanın görevden alınması ve meclisin faaliyetlerinin durdurulması Tunus’un demokratik bir ortak zemin inşa etmek adına şimdiye kadar verdiği mücadeleye büyük zararlar verecektir. Bu mücadelenin ve kazanımların devam etmesini, bir an önce normal şartlara dönülmesini bekliyor, bunun Tunus ve bölge halkının barış ve huzuru için çok önemli olduğuna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.