ALANYASPORLU BERKAN KUTLU CİMBOM'DA BU AKŞAM AYRILIYOR

SPOR 28.07.2021 - 14:02, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1749+ kez okundu.
 

ALANYASPORLU BERKAN KUTLU CİMBOM'DA BU AKŞAM AYRILIYOR

Galatasaray, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Barış Alper Yılmaz ve Van Aanholt'un ardından bir transferi daha bitirdi. Sarı Kırmızılılar transfer için anlaşma sağlarken resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor, Berkan Kutlu transferinde anlaşma sağladı.. Oyuncunun bu akşam Alanyaspor kampından ayrılması bekleniyor.

Galatasaray, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Barış Alper Yılmaz ve Van Aanholt'un ardından bir transferi daha bitirdi. Sarı Kırmızılılar transfer için anlaşma sağlarken resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesinin ayrıntıları... GALATASARAY 7. TRANSFERİNİ DE BİTİRDİ!  Galatasaray'da 7. transfer resmen açıklanıyor... Transfer döneminde Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt gibi isimleri kadrosuna katan Sarı Kırmızılılar bir transferi daha bitirdi. İşte detaylar... 'GELECEĞİ TEHLİKEYE ATMAYACAĞIZ'  Galatasaray Başkanı Burak Elmas, dün yapılan Divan Kurulu toplantısının ardından panik transferleri yapmayacaklarını ve Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atacak hamlelerden uzak durulacağını ifade etmişti. 3 [3 SENELİK KADRO PLANLAMASI] 3 SENELİK KADRO PLANLAMASI  Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de dün PSV maçı öncesi yapılan basın toplantısında 3 senelik bir kadro planlaması yapılacağını ve iyi bir kadro bırakmak istediğini resmen açıklamıştı. 4 [CİMBOMDAN BİR SÜRPRİZ DAHA] CİMBOM'DAN BİR SÜRPRİZ DAHA  Galatasaray'da Fatih Terim'in transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmeler yapılırken pazarlıklar da resmen başladı. Cimbom bir transferi daha bitirdi,. 5 [GALATASARAY TRANSFERİ BİTİRDİ] GALATASARAY TRANSFERİ BİTİRDİ  Şu ana kadar Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'u kadrosuna katan Galatasaray 7. transferini de bitirdi. BERKAN KUTLU İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI  Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor, Berkan Kutlu transferinde anlaşma sağladı. Galatasaray'ın bu transferi kısa süre içinde resmen açıklaması bekleniyor. Fanatik
Galatasaray, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Barış Alper Yılmaz ve Van Aanholt'un ardından bir transferi daha bitirdi. Sarı Kırmızılılar transfer için anlaşma sağlarken resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor, Berkan Kutlu transferinde anlaşma sağladı.. Oyuncunun bu akşam Alanyaspor kampından ayrılması bekleniyor.

Galatasaray, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Sacha Boey, Alexandru Cicaldau, Barış Alper Yılmaz ve Van Aanholt'un ardından bir transferi daha bitirdi. Sarı Kırmızılılar transfer için anlaşma sağlarken resmi açıklamanın kısa süre içinde yapılması bekleniyor. İşte Galatasaray'daki son dakika gelişmesinin ayrıntıları...

GALATASARAY 7. TRANSFERİNİ DE BİTİRDİ! 

Galatasaray'da 7. transfer resmen açıklanıyor... Transfer döneminde Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt gibi isimleri kadrosuna katan Sarı Kırmızılılar bir transferi daha bitirdi. İşte detaylar...

'GELECEĞİ TEHLİKEYE ATMAYACAĞIZ' 

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, dün yapılan Divan Kurulu toplantısının ardından panik transferleri yapmayacaklarını ve Galatasaray'ın geleceğini tehlikeye atacak hamlelerden uzak durulacağını ifade etmişti.

3 [3 SENELİK KADRO PLANLAMASI]

3 SENELİK KADRO PLANLAMASI 
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim de dün PSV maçı öncesi yapılan basın toplantısında 3 senelik bir kadro planlaması yapılacağını ve iyi bir kadro bırakmak istediğini resmen açıklamıştı.

4 [CİMBOMDAN BİR SÜRPRİZ DAHA]

CİMBOM'DAN BİR SÜRPRİZ DAHA 
Galatasaray'da Fatih Terim'in transfer listesinde yer alan oyuncularla görüşmeler yapılırken pazarlıklar da resmen başladı. Cimbom bir transferi daha bitirdi,.

5 [GALATASARAY TRANSFERİ BİTİRDİ]

GALATASARAY TRANSFERİ BİTİRDİ 
Şu ana kadar Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk, Barış Alper Yılmaz, Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve Patrick van Aanholt'u kadrosuna katan Galatasaray 7. transferini de bitirdi.

BERKAN KUTLU İÇİN ANLAŞMA SAĞLANDI 
Fanatik'ten Yakup Çınar'ın haberine göre Galatasaray ve Aytemiz Alanyaspor, Berkan Kutlu transferinde anlaşma sağladı. Galatasaray'ın bu transferi kısa süre içinde resmen açıklaması bekleniyor.

Fanatik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.