KIRMIZI ŞİMŞEK'LERİN İLK MAÇI EVİNDE

SPOR 13.07.2021 - 23:18, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2855+ kez okundu.
 

KIRMIZI ŞİMŞEK'LERİN İLK MAÇI EVİNDE

Süper Lig’de 2021-2022 sezonu fikstürü çekildi. .Antalyaspor, sezonun ilk maçını evinde Göztepe ile oynayacak, Antalya’nın bir diğer temsilcisi Alanyaspor ise deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak. Ligin 14. haftasında Antalya derbisi heyecanı yaşanacak. Antalyaspor sahasında Alanyaspor’u konuk edecek.

2021-2022 Sezonu Süper Lig fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Tesisleri’nde yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine Süper Lig kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. Antalyaspor, sezonun ilk maçını evinde Göztepe ile oynayacak, Antalya’nın bir diğer temsilcisi Alanyaspor ise deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak. Ligin 14. haftasında Antalya derbisi heyecanı yaşanacak. Antalyaspor sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. İşte Antalyaspor’un ilk yarı fikstürü: 1. Hafta: Antalyaspor-Göztepe 2. Hafta: Fenerbahçe-Antalyaspor  3. Hafta: Antalyaspor-Rizespor 4. Hafta: Gaziantep FK-Antalyaspor 5. Hafta: Antalyaspor-Beşiktaş 6. Hafta: F. Karagümrük-Antalyaspor 7. Hafta: Antalyaspor- Yeni Malatya 8. Hafta: Antalyaspor-Adana Demir 9. Hafta: Sivasspor-Antalyaspor 10. Hafta: Antalyaspor-Başakşehir 11. Hafta: Giresunspor- Antalyaspor 12. Hafta: Antalyaspor-Altay 13. Hafta: Hatayspor- Antalyaspor 14. Hafta: Antalyaspor-Alanyaspor 15. Hafta: Kayserispor-Antalyaspor 16. Hafta: Antalyaspor-Trabzonspor 17. Hafta: Konyaspor-Antalyaspor 18. Hafta: Antalyaspor-Kasımpaşa 19. Hafta: Galatasaray-Antalyaspor  
Süper Lig’de 2021-2022 sezonu fikstürü çekildi. .Antalyaspor, sezonun ilk maçını evinde Göztepe ile oynayacak, Antalya’nın bir diğer temsilcisi Alanyaspor ise deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak. Ligin 14. haftasında Antalya derbisi heyecanı yaşanacak. Antalyaspor sahasında Alanyaspor’u konuk edecek.

2021-2022 Sezonu Süper Lig fikstür çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Tesisleri’nde yapıldı. Türkiye Futbol Federasyonu Süper Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Akıncıoğlu, Genel Sekreter Kadir Kardaş ve Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın tarafından gerçekleştirilen kura çekimine Süper Lig kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı. Antalyaspor, sezonun ilk maçını evinde Göztepe ile oynayacak, Antalya’nın bir diğer temsilcisi Alanyaspor ise deplasmanda Başakşehir’e konuk olacak. Ligin 14. haftasında Antalya derbisi heyecanı yaşanacak. Antalyaspor sahasında Alanyaspor’u konuk edecek.

İşte Antalyaspor’un ilk yarı fikstürü:
1. Hafta: Antalyaspor-Göztepe
2. Hafta: Fenerbahçe-Antalyaspor 
3. Hafta: Antalyaspor-Rizespor
4. Hafta: Gaziantep FK-Antalyaspor
5. Hafta: Antalyaspor-Beşiktaş
6. Hafta: F. Karagümrük-Antalyaspor
7. Hafta: Antalyaspor- Yeni Malatya
8. Hafta: Antalyaspor-Adana Demir
9. Hafta: Sivasspor-Antalyaspor
10. Hafta: Antalyaspor-Başakşehir
11. Hafta: Giresunspor- Antalyaspor
12. Hafta: Antalyaspor-Altay
13. Hafta: Hatayspor- Antalyaspor
14. Hafta: Antalyaspor-Alanyaspor
15. Hafta: Kayserispor-Antalyaspor
16. Hafta: Antalyaspor-Trabzonspor
17. Hafta: Konyaspor-Antalyaspor
18. Hafta: Antalyaspor-Kasımpaşa
19. Hafta: Galatasaray-Antalyaspor
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.