Büyüksehir
asb

CHP'DEN BAHÇELİ'YE SEROK KILÇIĞI

SİYASET 12.07.2021 - 17:30, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2475+ kez okundu.
 

CHP'DEN BAHÇELİ'YE SEROK KILÇIĞI

Devlet Bahçeli'ye Serok Erdoğan soruları... Üç gündür gıkı çıkmıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan için Diyarbakır'da Kürtçe "Biji, Serok Erdoğan" sloganları atılmıştı. CHP Parti Faik Öztrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sloganları sordu.

Devlet Bahçeli'ye Serok Erdoğan soruları... Üç gündür gıkı çıkmıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan için Diyarbakır'da Kürtçe "Biji, Serok Erdoğan" sloganları atılmıştı. CHP Parti Faik Öztrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sloganları sordu. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan için Diyarbakır'da Kürtçe "Biji, Serok Erdoğan" sloganları atılması ve Erdoğan'ın bu sloganları övmesini Devlet Bahçeli'ye sordu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, “Erdoğan’da bu sloganlara; Methiyelerle cevap verdi. Diyarbakır’da atılan bu sloganlar ve okunan methiyeler hakkında, Cumhur İttifakı’nın ufak ortağı ne diyor? Ufak ortak bu konuda ne düşünüyor? Aralarında bu konuda bir mutabakat var mı? Üç gündür gıkı çıkmıyor. Bahçeli neden sessiz? Neden üç gündür ağzını bıçak açmıyor? Yoksa sükûtu ikrarından mı geliyor? Milletimiz bunu çok merak ediyor. Bahçeli’den bir açıklama bekliyor.” ifadelerini kullandı.  Faik Öztrak'ın açıklaması şöyle: “Bu arada ABD Başkanı Biden ile görüşmeden sonra, Partisinin İl Danışma toplantısında, Erdoğan’a “Biji Serok Erdoğan” sloganları atıldı. Erdoğan’da bu sloganlara; Methiyelerle cevap verdi. Diyarbakır’da atılan bu sloganlar ve okunan methiyeler hakkında, Cumhur İttifakı’nın ufak ortağı ne diyor? Ufak ortak bu konuda ne düşünüyor? Aralarında bu konuda bir mutabakat var mı? Üç gündür gıkı çıkmıyor. Bahçeli neden sessiz? Neden üç gündür ağzını bıçak açmıyor? Yoksa sükûtu ikrarından mı geliyor? Milletimiz bunu çok merak ediyor. Bahçeli’den bir açıklama bekliyor.”
Devlet Bahçeli'ye Serok Erdoğan soruları... Üç gündür gıkı çıkmıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan için Diyarbakır'da Kürtçe "Biji, Serok Erdoğan" sloganları atılmıştı. CHP Parti Faik Öztrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sloganları sordu.

Devlet Bahçeli'ye Serok Erdoğan soruları... Üç gündür gıkı çıkmıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan için Diyarbakır'da Kürtçe "Biji, Serok Erdoğan" sloganları atılmıştı. CHP Parti Faik Öztrak, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye sloganları sordu.

CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan için Diyarbakır'da Kürtçe "Biji, Serok Erdoğan" sloganları atılması ve Erdoğan'ın bu sloganları övmesini Devlet Bahçeli'ye sordu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, “Erdoğan’da bu sloganlara; Methiyelerle cevap verdi. Diyarbakır’da atılan bu sloganlar ve okunan methiyeler hakkında, Cumhur İttifakı’nın ufak ortağı ne diyor? Ufak ortak bu konuda ne düşünüyor? Aralarında bu konuda bir mutabakat var mı? Üç gündür gıkı çıkmıyor. Bahçeli neden sessiz? Neden üç gündür ağzını bıçak açmıyor? Yoksa sükûtu ikrarından mı geliyor? Milletimiz bunu çok merak ediyor. Bahçeli’den bir açıklama bekliyor.” ifadelerini kullandı. 

Faik Öztrak'ın açıklaması şöyle:

“Bu arada ABD Başkanı Biden ile görüşmeden sonra, Partisinin İl Danışma toplantısında, Erdoğan’a “Biji Serok Erdoğan” sloganları atıldı. Erdoğan’da bu sloganlara; Methiyelerle cevap verdi. Diyarbakır’da atılan bu sloganlar ve okunan methiyeler hakkında, Cumhur İttifakı’nın ufak ortağı ne diyor? Ufak ortak bu konuda ne düşünüyor? Aralarında bu konuda bir mutabakat var mı? Üç gündür gıkı çıkmıyor. Bahçeli neden sessiz? Neden üç gündür ağzını bıçak açmıyor? Yoksa sükûtu ikrarından mı geliyor? Milletimiz bunu çok merak ediyor. Bahçeli’den bir açıklama bekliyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.