DESTİCİ İTİBAR ARAYIŞINDA

SİYASET 08.07.2021 - 14:37, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2766+ kez okundu.
 

DESTİCİ İTİBAR ARAYIŞINDA

Haber/Analiz: Siyasette bu güne kadar izlediği politikalar ile Merhum Muhsin Yazcıoğlu'nun politikalarını takip edemediği iddia edilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP ile aralarında olan sorunlar nedeniyle cumhur ittifakına tam üye olamamanın sıkıntısını yaşıyor. Siyasette özgül ağırlığını kaybeden Destici'nin MHP'ni oy kaybettiği bir ortamda siyaseten başarılı olması zor görünüyor.

Siyasette bu güne kadar izlediği politikalar ile Merhum Muhsin Yazcıoğlu'nun politikalarını takip edemediği iddia edilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP ile aralarında olan sorunlar nedeniyle cumhur ittifakına tam üye olamamanın sıkıntısını yaşıyor. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'e konuşan  Destici Ordu Kadın Kolları İl başkanı için, “Acaba başka mihraklar mı devreye girdi diye bakılmalı. Cumhur İttifakı'ndakiler ittifakta daha büyük bir ortak olacağımız için bunu istemiyor.” değerlendirmesinde bulundu. Ancak siyasi otoriteler BBP geleneğinden gelen Remzi Çayır'ın da  Milli Yol Hareketi adıyla ortaya çıkmasını, Sayın Destici'nin başarısızlığına bağlıyor. Bölüşülemeyen Yazıcıoğlu siyasi gücün kimden yana tavır koyacağını önümüzdeki günler belirleyecek.  BBP Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü’nün ters kelepçe ile gözaltına alınması partide krize neden oldu. BBP Genel Başkanı Destici ters kelepçe uygulaması sonrası sert çıkmıştı. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Destici ile ters kelepçe olayını konuştu. Destici, “Acaba başka mihraklar mı devreye girdi diye bakılmalı. Cumhur İttifakı'ndakiler ittifakta daha büyük bir ortak olacağımız için bunu istemiyor.” değerlendirmesinde bulundu. Deniz Zeyrek'in bugün kaleme aldığı köşesi şöyle: “Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü'nün elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alınması birçok açıdan can sıkıcı ve musibet bir durumdu. Ortaya çıkan tatsız fotoğrafı, dün telefonla görüştüğümüz BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye sordum. Çuvaldızı önce parti görevlisi Fatma Hanım'a batırdı.
Haber/Analiz: Siyasette bu güne kadar izlediği politikalar ile Merhum Muhsin Yazcıoğlu'nun politikalarını takip edemediği iddia edilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP ile aralarında olan sorunlar nedeniyle cumhur ittifakına tam üye olamamanın sıkıntısını yaşıyor. Siyasette özgül ağırlığını kaybeden Destici'nin MHP'ni oy kaybettiği bir ortamda siyaseten başarılı olması zor görünüyor.

Siyasette bu güne kadar izlediği politikalar ile Merhum Muhsin Yazcıoğlu'nun politikalarını takip edemediği iddia edilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP ile aralarında olan sorunlar nedeniyle cumhur ittifakına tam üye olamamanın sıkıntısını yaşıyor. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek'e konuşan  Destici Ordu Kadın Kolları İl başkanı için, “Acaba başka mihraklar mı devreye girdi diye bakılmalı. Cumhur İttifakı'ndakiler ittifakta daha büyük bir ortak olacağımız için bunu istemiyor.” değerlendirmesinde bulundu. Ancak siyasi otoriteler BBP geleneğinden gelen Remzi Çayır'ın da  Milli Yol Hareketi adıyla ortaya çıkmasını, Sayın Destici'nin başarısızlığına bağlıyor. Bölüşülemeyen Yazıcıoğlu siyasi gücün kimden yana tavır koyacağını önümüzdeki günler belirleyecek. 

BBP Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü’nün ters kelepçe ile gözaltına alınması partide krize neden oldu. BBP Genel Başkanı Destici ters kelepçe uygulaması sonrası sert çıkmıştı. Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Destici ile ters kelepçe olayını konuştu. Destici, “Acaba başka mihraklar mı devreye girdi diye bakılmalı. Cumhur İttifakı'ndakiler ittifakta daha büyük bir ortak olacağımız için bunu istemiyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Deniz Zeyrek'in bugün kaleme aldığı köşesi şöyle:

“Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü'nün elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alınması birçok açıdan can sıkıcı ve musibet bir durumdu.

Ortaya çıkan tatsız fotoğrafı, dün telefonla görüştüğümüz BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'ye sordum. Çuvaldızı önce parti görevlisi Fatma Hanım'a batırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.