Sedat Peker bombayı bıraktı: Demirören Mehmetçiğin parasına göz dikti

ASAYİŞ 10.06.2021 - 22:32, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 3055+ kez okundu.
 

Sedat Peker bombayı bıraktı: Demirören Mehmetçiğin parasına göz dikti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere birçok isim hakkında ciddi iddialarda bulunan Sedat Peker yine ortalığı karıştıracak bir paylaşım yaptı.

Organize suç örgürü lideri olduğu iddia edilen ve yurtdışında aranan Sedat Peker hükümeti ve hükümete destek veren isimler hakkında gündem oluşturan iddialarına bir yenisini ekledi. Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ve videolarla Türkiye’nin gündemine oturan Sedat Peker yine Demirören grubunu hedef aldı. Sedat Peker son paylaşımında "Pambıkören, çiftçinin parasına Ziraat Bankası’nda çöktün. Mehmetçiğin parasına OYAK’ta çöktün. Yoksa onların parasına da mı çöktün (bu şaka, böyle bir bilgim yok)? pambıkören, seni hem delirteceğim, hem de cezaevine göndereceğim" diye yazdı. İşte Sedat Peker’in yine gündem olacak o  paylaşımları Kaynak: Milli Gazete
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere birçok isim hakkında ciddi iddialarda bulunan Sedat Peker yine ortalığı karıştıracak bir paylaşım yaptı.

Organize suç örgürü lideri olduğu iddia edilen ve yurtdışında aranan Sedat Peker hükümeti ve hükümete destek veren isimler hakkında gündem oluşturan iddialarına bir yenisini ekledi.

Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ve videolarla Türkiye’nin gündemine oturan Sedat Peker yine Demirören grubunu hedef aldı. Sedat Peker son paylaşımında "Pambıkören, çiftçinin parasına Ziraat Bankası’nda çöktün. Mehmetçiğin parasına OYAK’ta çöktün. Yoksa onların parasına da mı çöktün (bu şaka, böyle bir bilgim yok)? pambıkören, seni hem delirteceğim, hem de cezaevine göndereceğim" diye yazdı.

İşte Sedat Peker’in yine gündem olacak o  paylaşımları

Kaynak: Milli Gazete

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.