Kemer Belediye Hakemin Azizliğine Uğradı 1-2

SPOR 17.03.2024 - 21:13, Güncelleme: 17.03.2024 - 21:13 1335+ kez okundu.
 

Kemer Belediye Hakemin Azizliğine Uğradı 1-2

Antalya (SAL) Süper Amatör Kümede mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Belediye Spor kendi evinde Kaş Kınık Sporu konuk etti.

Bu gün Kemer İlçe stadında saat 15.30 başlayan karşılaşmada iki maç üst üste yöneten hakemler zaman zaman bazı pozisyonlarda hata yapınca maçın da tansiyonu yüksek oldu. Bir önceki maçın yan hakemi İsa Çelik orta hakem oldu ve ilk maçın vermiş olduğu yorgunluğun etkisi ile kontrolü kaybedince futbolcularda kontrolden çıkarak adeta isyan ettiler. Maçı konuk ekip Kaş Kınık Spor 2-1 galip gelerek 3 puan almanın sevincini yaşarken Kemer Belediye Spor ise bu maçtan en az 1 puan alamamanın üzüntüsünü yaşarken Türbinlerde maç sonunda iyi futbol oynayan Kemer Belediye Sporu ayakta alkışladı. Maçın 43. Dakikasında Kaş Kınık Spor Yemen Taş’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın 62. Dakikasında Kemer Belediyenin yeni transferi Yusuf Sağlam defansın hatasından yararlanarak kaleci Emre ile karşı karşıya kaldı. Düzgün ve plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-1 Maçın 80. Dakikasında konuk ekip Kaş Kınık Ramazan Şaşkın’ın attığı golle takımını 1-2 duruma getirdi. Uzun süre tartışılan bu gol pozisyonu dışarıdan ceza saha için geldiğini yapılan itirazlar hakemi ikna edemedi ve gol verildi. Maçın 90 + uzatma dakikaları ile birlikte Konuk ekip Kaş Kınık’ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
Antalya (SAL) Süper Amatör Kümede mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer Belediye Spor kendi evinde Kaş Kınık Sporu konuk etti.
Bu gün Kemer İlçe stadında saat 15.30 başlayan karşılaşmada iki maç üst üste yöneten hakemler zaman zaman bazı pozisyonlarda hata yapınca maçın da tansiyonu yüksek oldu. Bir önceki maçın yan hakemi İsa Çelik orta hakem oldu ve ilk maçın vermiş olduğu yorgunluğun etkisi ile kontrolü kaybedince futbolcularda kontrolden çıkarak adeta isyan ettiler.
Maçı konuk ekip Kaş Kınık Spor 2-1 galip gelerek 3 puan almanın sevincini yaşarken Kemer Belediye Spor ise bu maçtan en az 1 puan alamamanın üzüntüsünü yaşarken Türbinlerde maç sonunda iyi futbol oynayan Kemer Belediye Sporu ayakta alkışladı.
Maçın 43. Dakikasında Kaş Kınık Spor Yemen Taş’ın attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
Maçın 62. Dakikasında Kemer Belediyenin yeni transferi Yusuf Sağlam defansın hatasından yararlanarak kaleci Emre ile karşı karşıya kaldı. Düzgün ve plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-1
Maçın 80. Dakikasında konuk ekip Kaş Kınık Ramazan Şaşkın’ın attığı golle takımını 1-2 duruma getirdi. Uzun süre tartışılan bu gol pozisyonu dışarıdan ceza saha için geldiğini yapılan itirazlar hakemi ikna edemedi ve gol verildi.
Maçın 90 + uzatma dakikaları ile birlikte Konuk ekip Kaş Kınık’ın 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.