ŞAHİN’DEN AKŞENER’SİZ SEÇİM KAMPANYASI

SİYASET 28.02.2024 - 10:35, Güncelleme: 28.02.2024 - 19:22 1949+ kez okundu.
 

ŞAHİN’DEN AKŞENER’SİZ SEÇİM KAMPANYASI

İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in partilileri ciddiye almayan tavırları ve çalışmaları, İYİ Partilileri patlama noktasına getirdi. Seçim gezilerinde Genel Başkan Meral Akşener ve Antalya büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Nesrin Ünal’ın hiç fotoğrafının kullanılmadığı ve oy istenmediği gerekçesi ile parti içerinde tepkilere neden olduğu konuşuluyor.

Eski AKP’li, yeni İyi Partili Mehmet Şahin, partisine ihanet mi ediyor ?   AKP’nin eskisi, İYİ Parti’nin yenisi olan ve kısa sürede İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, kural tanımaz, kimseyi bilmez tavırları ve başına buyruk kararlar alarak yaptığı seçim çalışmaları yüzünden İYİ Partilileri çileden çıkarmayı başardı. Seçim ofislerinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Büyükşehir Adayı Dr. Nesrin Ünal’ın fotoğraflarını koymayan Şahin, akıllara “Partiye oy istemiyor, Genel Başkan ve Büyükşehir adayımızın fotoğraflarını kullanmıyor. Bu adam ne yapmak istiyor? Kime hizmet ediyor?” sorularını getiriyor.   BÜYÜKŞEHİR ADAYINI YOK SAYIYOR İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in seçim çalışmalarında sadece kendisine oy istemesi partililer arasında huzursuzluğa sebep olmaya devam ediyor. Gittiği programlarda vatandaşlara oy isterken Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Nesrin Ünal’ın gündeme getirilmediği gelen haberler arasında. Yaşanan bu durumun partilerin tepkisine neden olduğu, partililerin yok sayılmaktan rahatsız oldukları da kulislerin tartışma konularından oldu.   AKŞENER’DEN NEDEN RAHATSIZ OLDU? Seçim ofisine gelen, seçim çalışmalarına katılan İYİ Partililer, Genel Başkanları Meral Akşener’in fotoğraflarını göremeyince hayal kırıklığına uğradılar. Akşener’in fotoğraflarının özellikle geri planda bırakılması ve vatandaş buluşmalarında Büyükşehir Adayı Dr. Nesrin Ünal’a oy istenmediği gerekçesi ile partiye gönül vermiş bir çok kişinin küstürüldüğü öğrenildi.   TÜTÜNCÜ’YE Mİ ÇALIŞIYOR? İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Şahin’in çalışmalarında Genel Başkanları Meral Akşener ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Nesrin Ünal’ın fotoğraf kullanmaması beraberinde geçmişi ile ilgili soruları getiriyor. Daha önce adı AKP’li Mevlüt Çavuşoğlu ile anılan Şahin’in, Nesrin Ünal’a destek ve oy istememesinin sebebi AKP Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’ye çalıştığı iddialarına bağlanıyor.  
İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in partilileri ciddiye almayan tavırları ve çalışmaları, İYİ Partilileri patlama noktasına getirdi. Seçim gezilerinde Genel Başkan Meral Akşener ve Antalya büyükşehir belediye başkan adayı Dr. Nesrin Ünal’ın hiç fotoğrafının kullanılmadığı ve oy istenmediği gerekçesi ile parti içerinde tepkilere neden olduğu konuşuluyor.
Eski AKP’li, yeni İyi Partili Mehmet Şahin, partisine ihanet mi ediyor ?
 
AKP’nin eskisi, İYİ Parti’nin yenisi olan ve kısa sürede İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin, kural tanımaz, kimseyi bilmez tavırları ve başına buyruk kararlar alarak yaptığı seçim çalışmaları yüzünden İYİ Partilileri çileden çıkarmayı başardı. Seçim ofislerinde İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Büyükşehir Adayı Dr. Nesrin Ünal’ın fotoğraflarını koymayan Şahin, akıllara “Partiye oy istemiyor, Genel Başkan ve Büyükşehir adayımızın fotoğraflarını kullanmıyor. Bu adam ne yapmak istiyor? Kime hizmet ediyor?” sorularını getiriyor.
 
BÜYÜKŞEHİR ADAYINI YOK SAYIYOR
İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’in seçim çalışmalarında sadece kendisine oy istemesi partililer arasında huzursuzluğa sebep olmaya devam ediyor. Gittiği programlarda vatandaşlara oy isterken Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Nesrin Ünal’ın gündeme getirilmediği gelen haberler arasında. Yaşanan bu durumun partilerin tepkisine neden olduğu, partililerin yok sayılmaktan rahatsız oldukları da kulislerin tartışma konularından oldu.
 
AKŞENER’DEN NEDEN RAHATSIZ OLDU?
Seçim ofisine gelen, seçim çalışmalarına katılan İYİ Partililer, Genel Başkanları Meral Akşener’in fotoğraflarını göremeyince hayal kırıklığına uğradılar. Akşener’in fotoğraflarının özellikle geri planda bırakılması ve vatandaş buluşmalarında Büyükşehir Adayı Dr. Nesrin Ünal’a oy istenmediği gerekçesi ile partiye gönül vermiş bir çok kişinin küstürüldüğü öğrenildi.
 
TÜTÜNCÜ’YE Mİ ÇALIŞIYOR?
İYİ Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Şahin’in çalışmalarında Genel Başkanları Meral Akşener ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Nesrin Ünal’ın fotoğraf kullanmaması beraberinde geçmişi ile ilgili soruları getiriyor. Daha önce adı AKP’li Mevlüt Çavuşoğlu ile anılan Şahin’in, Nesrin Ünal’a destek ve oy istememesinin sebebi AKP Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü’ye çalıştığı iddialarına bağlanıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.