Büyüksehir
asb

Kemer FK; Şampiyonluk Yolunda Bir Engeli Daha Aştı 2-0

SPOR 09.01.2024 - 00:00, Güncelleme: 09.01.2024 - 00:00 1343+ kez okundu.
 

Kemer FK; Şampiyonluk Yolunda Bir Engeli Daha Aştı 2-0

Antalya Batı Bölgesi Temsilcisi Kemer 2020 FK Spor kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Elmalı Belediye Sporu 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor.

  Bu gün Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesisleri) yağışlı bir havada oynan maçta görev alan Halim Kolancı, İsa Çelik ve Görkem Hardal saha zemini kontrolü yaptıktan sonra maçın oynanmasına karar verdi . Havanın rüzgarlı ve yağmurlu olması nedeniyle az sayıda seyirci önünde oynanan maçı Kemer FK Spor defans oyuncuları Semih ve Deniz’in attığı birer golle maçı 2-0 kazanarak 39 olan puanını 42’ye çıkardı ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak taraftarını sevindirdi. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına giden kulüp başkanı Özcan Balık futbolcuları ve teknik heyeti kutlayarak az bir yolumuz kaldı. Başaracağız, Allah izniyle bu yılda şampiyon olacağız. Dedi   Haber : Reşat Aydoğdu
Antalya Batı Bölgesi Temsilcisi Kemer 2020 FK Spor kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Elmalı Belediye Sporu 2-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor.
 
Bu gün Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesisleri) yağışlı bir havada oynan maçta görev alan Halim Kolancı, İsa Çelik ve Görkem Hardal saha zemini kontrolü yaptıktan sonra maçın oynanmasına karar verdi .
Havanın rüzgarlı ve yağmurlu olması nedeniyle az sayıda seyirci önünde oynanan maçı Kemer FK Spor defans oyuncuları Semih ve Deniz’in attığı birer golle maçı 2-0 kazanarak 39 olan puanını 42’ye çıkardı ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak taraftarını sevindirdi.
Maçın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasına giden kulüp başkanı Özcan Balık futbolcuları ve teknik heyeti kutlayarak az bir yolumuz kaldı. Başaracağız, Allah izniyle bu yılda şampiyon olacağız. Dedi
 
Haber : Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.