Büyüksehir
asb

Kemer FK Rüzgarlı Havada Kaybetti 2-4

SPOR 21.11.2023 - 21:31, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1557+ kez okundu.
 

Kemer FK Rüzgarlı Havada Kaybetti 2-4

Kemer 2020 FK Spor ligin 10’ncu haftasında kendi evinde rüzgarlı bir havada 4-2 skorla yenilerek haftalar sonra ilk yenilgisini alarak liderliğini devam ettirdi.

Antalya 1.Amatör Küme Batı Grup’ta mücadele eden Kemer FK 9 haftadır aldığı skor ve başarılı performansı ile grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri ve yenilmesine rağmen rakibinin 2 puan önünde ilk yarı maçlarının tamamlanmasının ardından yine lider bitirdi. Maçı Antalya Bölgesi A Klasman hakemlerinden Ömer Faruk Türkay, Kerem İlitangil ve Alparslan Karataş hakem üçlüsü yönetirken, türbinleri dolduran yüzlerce taraftarın yanı sıra Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi Kulüp Başkanı Özcan Balık ile birlikte izlediler. Sahada iyi bir performans yakalayamayan Kemer temsilcisi, 10’ncu haftada Finike Belediye Spora 4-2 yenildi. Saat 14.30'da Kemer İlçe Stadyumunda başlayan karşılaşmanın 20. dakikasında Finike Belediye Spor Emre’nin kafa golü ile attığı golle 0-1 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra 22. Dakikada bu kez ilk golün aynısını Aytekin kafa ile Kemer FK filelerine gönderdi 0-2 İlk yarı konuk ekibin 0-2 üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmada ikinci yarı oynanırken, 53. dakikada Sercan Bıyıklı’nın attığı golle Kemer FK Skoru 1-2 yaptı. 62. dakikada misafir ekip ekip ilk golün sahibi Emre ile farkı üçe çıkaran golü kaydetti:1-3 71. dakikada Ev sahibi Kemer FK Olkan Tural’ın golüyle biraz umutlansa da 2-3, Konuk ekip Aytekin’in golüyle 2-4 öne geçti dakika 74 Maçtan sonra bir açıklama yapan ve konuk ekip Finike spor ile Finike Belediye Başkanını tebrik eden Kulüp Başkanı Özcan Balık; iyi mücadele oldu Finike Belediye spor iyi bir takım kurmuş Başkanı kutluyorum. Bu tür maçlarda iyi oynayan kazanır. Konuk ekip daha iyi oynadı ve de kazandı. Önemli değil diye sözlerine devam den Başkan Balık; yenilmemize rağmen aramızda 2 puan var bu futbolun doğasında olan şeyler. Kazanmakta ver kaybetmekte, kazanan takımı tebrik ediyorum. Dedi Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ise; Kemer FK Kulüp Başkanı Özcan Balık’a misafirperverliği için teşekkür ederek Kemer FK spora da başarılar diledi.   Reşat Aydoğmuş  
Kemer 2020 FK Spor ligin 10’ncu haftasında kendi evinde rüzgarlı bir havada 4-2 skorla yenilerek haftalar sonra ilk yenilgisini alarak liderliğini devam ettirdi.
Antalya 1.Amatör Küme Batı Grup’ta mücadele eden Kemer FK 9 haftadır aldığı skor ve başarılı performansı ile grubunda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri ve yenilmesine rağmen rakibinin 2 puan önünde ilk yarı maçlarının tamamlanmasının ardından yine lider bitirdi.
Maçı Antalya Bölgesi A Klasman hakemlerinden Ömer Faruk Türkay, Kerem İlitangil ve Alparslan Karataş hakem üçlüsü yönetirken, türbinleri dolduran yüzlerce taraftarın yanı sıra Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi Kulüp Başkanı Özcan Balık ile birlikte izlediler.
Sahada iyi bir performans yakalayamayan Kemer temsilcisi, 10’ncu haftada Finike Belediye Spora 4-2 yenildi.
Saat 14.30'da Kemer İlçe Stadyumunda başlayan karşılaşmanın 20. dakikasında Finike Belediye Spor Emre’nin kafa golü ile attığı golle 0-1 öne geçti.
Bu golden 2 dakika sonra 22. Dakikada bu kez ilk golün aynısını Aytekin kafa ile Kemer FK filelerine gönderdi 0-2
İlk yarı konuk ekibin 0-2 üstünlüğüyle tamamlandı.
Karşılaşmada ikinci yarı oynanırken, 53. dakikada Sercan Bıyıklı’nın attığı golle Kemer FK Skoru 1-2 yaptı.
62. dakikada misafir ekip ekip ilk golün sahibi Emre ile farkı üçe çıkaran golü kaydetti:1-3
71. dakikada Ev sahibi Kemer FK Olkan Tural’ın golüyle biraz umutlansa da 2-3, Konuk ekip Aytekin’in golüyle 2-4 öne geçti dakika 74
Maçtan sonra bir açıklama yapan ve konuk ekip Finike spor ile Finike Belediye Başkanını tebrik eden Kulüp Başkanı Özcan Balık; iyi mücadele oldu Finike Belediye spor iyi bir takım kurmuş Başkanı kutluyorum. Bu tür maçlarda iyi oynayan kazanır. Konuk ekip daha iyi oynadı ve de kazandı. Önemli değil diye sözlerine devam den Başkan Balık; yenilmemize rağmen aramızda 2 puan var bu futbolun doğasında olan şeyler. Kazanmakta ver kaybetmekte, kazanan takımı tebrik ediyorum. Dedi
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi ise; Kemer FK Kulüp Başkanı Özcan Balık’a misafirperverliği için teşekkür ederek Kemer FK spora da başarılar diledi.
 
Reşat Aydoğmuş
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.