Büyüksehir
asb

Kemer FK Doludizgin 2-1

SPOR 12.11.2023 - 21:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2464+ kez okundu.
 

Kemer FK Doludizgin 2-1

Antalya 1. Amatör Küme Batı Grubunda mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer 2020 FK Spor Kumluca deplasmanında Toptaş Sporun konuğu oldu.

Kumluca Mavikent Futbol sahasında 14.30 başlayan karşılaşmayı Umut Kılıç, Meltem Tarım ve Görkem Hardal hakem üçlüsü yönetti. Maçı Kemer FK 2-1 kazanırken oynadığı 9 karşılaşmadan da 3’er puan alarak puanını 27’ye çıkardı. Maçın ilk dakikalarında gelişen bir atakta ön direkte topu iyi takip eden genç yıldız Akif plase bir vuruşla topu filelere gönderdi takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Dakika 8 İlk 45 dakika konuk ekip Kemer FK sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın 60 dakikasında ev sahibi beraberlik golünü Enes’le yakaladı. Bu golün ardından 62. Dakikada Kemer FK’nın golcüsü Olkan takımının galibiyet golünü atarak takımına derin bir nefes aldırdı. Bu dakikadan sonra atak üstüne atak geliştiren Kemer FK 7-8 net pozisyonda kaleci Kaan’a takılınca maçta Kemer FK 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçtan sonra Kemer’e dönüş yapan Kemer FK, Kemer’in gözde mekanlarından Paşa Kebaba gelerek burada hem galibiyeti kutladı hem de Paşa Kebapta yemek yiyerek işletme sahiplerine teşekkür ettiler.  
Antalya 1. Amatör Küme Batı Grubunda mücadele eden Kemer temsilcisi Kemer 2020 FK Spor Kumluca deplasmanında Toptaş Sporun konuğu oldu.
Kumluca Mavikent Futbol sahasında 14.30 başlayan karşılaşmayı Umut Kılıç, Meltem Tarım ve Görkem Hardal hakem üçlüsü yönetti. Maçı Kemer FK 2-1 kazanırken oynadığı 9 karşılaşmadan da 3’er puan alarak puanını 27’ye çıkardı.
Maçın ilk dakikalarında gelişen bir atakta ön direkte topu iyi takip eden genç yıldız Akif plase bir vuruşla topu filelere gönderdi takımını deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Dakika 8
İlk 45 dakika konuk ekip Kemer FK sporun 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın 60 dakikasında ev sahibi beraberlik golünü Enes’le yakaladı. Bu golün ardından 62. Dakikada Kemer FK’nın golcüsü Olkan takımının galibiyet golünü atarak takımına derin bir nefes aldırdı. Bu dakikadan sonra atak üstüne atak geliştiren Kemer FK 7-8 net pozisyonda kaleci Kaan’a takılınca maçta Kemer FK 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
Maçtan sonra Kemer’e dönüş yapan Kemer FK, Kemer’in gözde mekanlarından Paşa Kebaba gelerek burada hem galibiyeti kutladı hem de Paşa Kebapta yemek yiyerek işletme sahiplerine teşekkür ettiler.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.