Büyüksehir
asb

Kemer FK Yine Farkını Gösterdi 8-2

SPOR 09.10.2023 - 12:10, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 962+ kez okundu.
 

Kemer FK Yine Farkını Gösterdi 8-2

Antalya Batı grubunda mücadele eden ve 3 maçta 3 galibiyet alan ve liderlik koltuğunu bırakma niyetinde olmayan Kemer FK kendi evinde Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) de saat 15’de 1923 Kaş Sporu ağırladı.

Kemer FK Yine Farkını Gösterdi 8-2   Maçı farklı kazanan Kemer 2020 FK Spor 4 maçta 4 galibiyet alarak liderlik koltuğunu iyice sağlama aldı. Maçın sonunda sahaya inen Yönetim, sporcular, teknik heyet ve sporcuların aileleri bu galibiyeti kutladılar. Kulüp Başkanı Özcan Balık ise basın mensuplarına verdiği röportajda gençleri spora yönlendiriyoruz amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bu takıma sahip çıkıyoruz. Bunu da başarıyoruz. Dedi Kemer ilçe stadında bu gün Gün saat 15.00 de başlayan karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden; Ömer Sait Arıbaş, İbrahim Kamar ve İsa Çelik hakem üçlüsü yönetirken maçı da Kemer FK spor farklı kazanarak güçlü olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Dakika 9 Doğancan kendisine yapılan penaltıda topun başına geldi ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0 Dakika 17 Konuk takım Kaş 1923 beraberlik golüne Mehmet Can ile yakalayarak takımı için umutlandı 1-1 Dakika 37’de sahanın iyilerinden ve çok koşan Olcay sol kanattan topla buluştu düzgün ve sert bir şutla topu filelere gönderdi. 2-1 İlk yarının son dakikalarında Sercan Çeliker ceza sahasında sol kanattan yapılan ortada plase bir vuruşla topu filelere gönderdi ve ilk 45 dakika Kemer FK 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci 45 dakikanın ilk dakikalarında konuk takım 2. Golüne yine Mehmet Can ile ulaştı 3-2 Maçın ilerleyen dakikalarında ayağa daha iyi pas yapan Kemer FK Dakika 50 Sevcan Bıyıklı, Dakika 83 Akif, Dakika 85 Özkan,Dakika 87 Olcay ve Dakika 89 Özkan’ın golüyle maçı 8-2 kazanarak ligde en çok gol atan takım unvanını korudu.
Antalya Batı grubunda mücadele eden ve 3 maçta 3 galibiyet alan ve liderlik koltuğunu bırakma niyetinde olmayan Kemer FK kendi evinde Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Spor Tesisleri) de saat 15’de 1923 Kaş Sporu ağırladı.
Kemer FK Yine Farkını Gösterdi 8-2
 
Maçı farklı kazanan Kemer 2020 FK Spor 4 maçta 4 galibiyet alarak liderlik koltuğunu iyice sağlama aldı. Maçın sonunda sahaya inen Yönetim, sporcular, teknik heyet ve sporcuların aileleri bu galibiyeti kutladılar. Kulüp Başkanı Özcan Balık ise basın mensuplarına verdiği röportajda gençleri spora yönlendiriyoruz amacımız gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarak bu takıma sahip çıkıyoruz. Bunu da başarıyoruz. Dedi
Kemer ilçe stadında bu gün Gün saat 15.00 de başlayan karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden; Ömer Sait Arıbaş, İbrahim Kamar ve İsa Çelik hakem üçlüsü yönetirken maçı da Kemer FK spor farklı kazanarak güçlü olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.
Dakika 9 Doğancan kendisine yapılan penaltıda topun başına geldi ve düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0
Dakika 17 Konuk takım Kaş 1923 beraberlik golüne Mehmet Can ile yakalayarak takımı için umutlandı 1-1
Dakika 37’de sahanın iyilerinden ve çok koşan Olcay sol kanattan topla buluştu düzgün ve sert bir şutla topu filelere gönderdi. 2-1
İlk yarının son dakikalarında Sercan Çeliker ceza sahasında sol kanattan yapılan ortada plase bir vuruşla topu filelere gönderdi ve ilk 45 dakika Kemer FK 3-1 üstünlüğü ile tamamlandı.
İkinci 45 dakikanın ilk dakikalarında konuk takım 2. Golüne yine Mehmet Can ile ulaştı 3-2
Maçın ilerleyen dakikalarında ayağa daha iyi pas yapan Kemer FK Dakika 50 Sevcan Bıyıklı, Dakika 83 Akif, Dakika 85 Özkan,Dakika 87 Olcay ve Dakika 89 Özkan’ın golüyle maçı 8-2 kazanarak ligde en çok gol atan takım unvanını korudu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.