Büyüksehir
asb

AVUKAT’A EVRAKTA SAHTECİLİK DAVASI

ASAYİŞ 06.10.2023 - 22:32, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2376+ kez okundu.
 

AVUKAT’A EVRAKTA SAHTECİLİK DAVASI

KHK’lı Yargı mensupları ile ofisinde doğum günü partileri düzenleyen Hüsnü K. hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Yaptığımız araştırmalar sonrasında sahte belge düzenleyerek icra işlemi başlattığı tespit edilerek hakkında EVRAKTA SAHTECİLİK davası açıldığı öğrenildi.

Sahte evrak düzenleyerek bir müvekkilini 50 bin euro dolandırdığı iddia edilen, bir başka müvekkili üzerine sahte evrak düzenleyerek icra işlemi yaptığı tesbit edilrek yasal sürecin başlatıldığı iddia edildi.  ŞUÇ MAKİNESİ GİBİ AVUKAT…! İş ve özel hayatı ile sürekli basında üçüncü sayfa haberleri ile gündeme gelen avukat hakkında skandal bir iddia daha ortaya atıldı. KHK’lı Yargı mensupları ile doğum günü partilerinde  boy gösteren resimleri ile geçmişte gündeme gelen Hüsnü K. hakkında evrakta SAHTECİLİKTEN yasal sürecin başlatıldığı iddia edildi.  Antalya Barosu Avukatlarından olan Hüsnü K. ‘nın bu ilk vukuatı olmadığı, bir müvekkili ismine düzenlediği sahte evrak ile de 50 bin  Euro aldığı gerekçesi ile hakkında sahte evrak düzenlemek ve dolandırıcılıktan  soruşturmasının devam ettiği öğrenildi. ANTALYA BAROSU ÖNLEM ALMALI Takip ettiği şaibeli davalar ile sürekli gündem olan Hüsnü K.’nın, müvekkilleri üzerine düzenlediği sahte evraklar ile icra takibi gerçekleştirdiği iddiası gündeme düştü. Edinilen bilgiye göre, sahte evrak düzenleyerek icra takibi başlattığı vatandaşın Hüsnü K. hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve  evrakta SAHTECİLİKTEN cezalandırıldığı ifade edildi.
KHK’lı Yargı mensupları ile ofisinde doğum günü partileri düzenleyen Hüsnü K. hakkında skandal bir iddia ortaya atıldı. Yaptığımız araştırmalar sonrasında sahte belge düzenleyerek icra işlemi başlattığı tespit edilerek hakkında EVRAKTA SAHTECİLİK davası açıldığı öğrenildi.

Sahte evrak düzenleyerek bir müvekkilini 50 bin euro dolandırdığı iddia edilen, bir başka müvekkili üzerine sahte evrak düzenleyerek icra işlemi yaptığı tesbit edilrek yasal sürecin başlatıldığı iddia edildi. 

ŞUÇ MAKİNESİ GİBİ AVUKAT…!

İş ve özel hayatı ile sürekli basında üçüncü sayfa haberleri ile gündeme gelen avukat hakkında skandal bir iddia daha ortaya atıldı. KHK’lı Yargı mensupları ile doğum günü partilerinde  boy gösteren resimleri ile geçmişte gündeme gelen Hüsnü K. hakkında evrakta SAHTECİLİKTEN yasal sürecin başlatıldığı iddia edildi.  Antalya Barosu Avukatlarından olan Hüsnü K. ‘nın bu ilk vukuatı olmadığı, bir müvekkili ismine düzenlediği sahte evrak ile de 50 bin  Euro aldığı gerekçesi ile hakkında sahte evrak düzenlemek ve dolandırıcılıktan  soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.

ANTALYA BAROSU ÖNLEM ALMALI

Takip ettiği şaibeli davalar ile sürekli gündem olan Hüsnü K.’nın, müvekkilleri üzerine düzenlediği sahte evraklar ile icra takibi gerçekleştirdiği iddiası gündeme düştü. Edinilen bilgiye göre, sahte evrak düzenleyerek icra takibi başlattığı vatandaşın Hüsnü K. hakkında suç duyurusunda bulunduğu ve  evrakta SAHTECİLİKTEN cezalandırıldığı ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.