Büyüksehir
asb

Serik ayağa kalktı!

SİYASET 04.04.2023 - 23:55, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2233+ kez okundu.
 

Serik ayağa kalktı!

İYİ Parti’nin Serik’te yapılan temayül yoklaması tutanağının iptal edilmek istenmesine büyük tepki var.

İYİ Parti’nin Serik’te yapılan temayül yoklaması tutanağının dilekçe verilerek iptal edilmek istenmesine partililer büyük tepki gösterdi. Partililer yaptıkları açıklamada, “İYİ Parti’nin en güçlü olduğu Serik ilçesinde bu şekilde görmezden gelinmesi hayal kırıklığı yaratmıştır. Genel merkezimizin bu konuda acilen gerekli düzenlemeyi yapmasını bekliyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi. İYİ Parti’nin Serik ilçesinde gerçekleşen temayül yoklaması tutanağının dilekçe verilerek iptal edilmek istenmesine parti tabanından büyük tepki geldi. Partililer, İYİ Parti Genel Merkezi’nin yanı sıra Antalyaİl Başkanlığı ve Serik İlçe Başkanlığını arayarak tepkilerini dile getirdi.   HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI Yapılan uygulamanın akla ve mantığa uymadığını ifade eden partililer, “Serik’te yapılan temayül yoklaması tutanağının dilekçe verilerek iptal edilmek istenmesi bizleri son derece rahatsız etti. Bizler, İYİ Parti’nin en güçlü olduğu Serik’te partimizin Antalya’da birinci parti olması için tüm gücümüzle sahada çalışırken bu şekilde görmezden gelinmemiz hayal kırıklığı yaratmıştır. Şimdi biz parti tabanımıza ne yüzle çalışmaya ve üye kayıtlarına devam edin diyebiliriz” diye konuştu. TABANDAN BÜYÜK TEPKİ VAR İYİ Parti Genel Merkezi’nin bu konuda acilen düzenleme yapmasını isteyen partililer, “Bazı aday adaylarının sıralamaya girmesini engellemek için temayül yoklamasını iptal ettirmeye çalışmak hiç yakışmadı. İYİ Parti’nin vatandaşlarımıza umut olduğu bir dönemde bu şekilde adaletsiz davranışta bulunmak canımızı çok yaktı. Serik Antalya’nın bir ilçesi mi, yoksa bizim bilgimiz dışında başka bir ilimize mi bağlandı? Biz, yapılan bu yanlış uygulamayı parti tabanımıza nasıl anlatacağız. Genel merkezimizin bu konuda gerekli düzenlemeyi acilen yapmasını bekliyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi. SIRALAMA DEĞİŞTİ Serik İlçesinde gerçekleşen temayül yoklaması sonrası Sandık Başkanı Abdil Sarı, üyeler Ömer Özdemir ve Şenel Tola’nın imzaladığı tutanakta Aykut Kaya 3319 oyla ilk sırada yer alırken, Ali Adnan Kaya 2929 oyla ikinci, önceki dönem il başkanı Mehmet Başaran ise 2901 oyla üçüncü sırada yer aldı.  
İYİ Parti’nin Serik’te yapılan temayül yoklaması tutanağının iptal edilmek istenmesine büyük tepki var.

İYİ Parti’nin Serik’te yapılan temayül yoklaması tutanağının dilekçe verilerek iptal edilmek istenmesine partililer büyük tepki gösterdi. Partililer yaptıkları açıklamada, “İYİ Parti’nin en güçlü olduğu Serik ilçesinde bu şekilde görmezden gelinmesi hayal kırıklığı yaratmıştır. Genel merkezimizin bu konuda acilen gerekli düzenlemeyi yapmasını bekliyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

İYİ Parti’nin Serik ilçesinde gerçekleşen temayül yoklaması tutanağının dilekçe verilerek iptal edilmek istenmesine parti tabanından büyük tepki geldi. Partililer, İYİ Parti Genel Merkezi’nin yanı sıra Antalyaİl Başkanlığı ve Serik İlçe Başkanlığını arayarak tepkilerini dile getirdi.

 

HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Yapılan uygulamanın akla ve mantığa uymadığını ifade eden partililer, “Serik’te yapılan temayül yoklaması tutanağının dilekçe verilerek iptal edilmek istenmesi bizleri son derece rahatsız etti. Bizler, İYİ Parti’nin en güçlü olduğu Serik’te partimizin Antalya’da birinci parti olması için tüm gücümüzle sahada çalışırken bu şekilde görmezden gelinmemiz hayal kırıklığı yaratmıştır. Şimdi biz parti tabanımıza ne yüzle çalışmaya ve üye kayıtlarına devam edin diyebiliriz” diye konuştu.

TABANDAN BÜYÜK TEPKİ VAR

İYİ Parti Genel Merkezi’nin bu konuda acilen düzenleme yapmasını isteyen partililer, “Bazı aday adaylarının sıralamaya girmesini engellemek için temayül yoklamasını iptal ettirmeye çalışmak hiç yakışmadı. İYİ Parti’nin vatandaşlarımıza umut olduğu bir dönemde bu şekilde adaletsiz davranışta bulunmak canımızı çok yaktı. Serik Antalya’nın bir ilçesi mi, yoksa bizim bilgimiz dışında başka bir ilimize mi bağlandı? Biz, yapılan bu yanlış uygulamayı parti tabanımıza nasıl anlatacağız. Genel merkezimizin bu konuda gerekli düzenlemeyi acilen yapmasını bekliyoruz” diyerek tepkilerini dile getirdi.

SIRALAMA DEĞİŞTİ

Serik İlçesinde gerçekleşen temayül yoklaması sonrası Sandık Başkanı Abdil Sarı, üyeler Ömer Özdemir ve Şenel Tola’nın imzaladığı tutanakta

Aykut Kaya 3319 oyla ilk sırada yer alırken, Ali Adnan Kaya 2929 oyla ikinci, önceki dönem il başkanı Mehmet Başaran ise 2901 oyla üçüncü sırada yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.