Büyüksehir
asb

SAHTE ÇEKLE VURGUN İDDİASI...!

ASAYİŞ 18.11.2022 - 18:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1689+ kez okundu.
 

SAHTE ÇEKLE VURGUN İDDİASI...!

Antalya'da inşaat malzemeleri satan bir firma sahte çek ile bazı esnafları dolandırdığı iddiası gündem oldu...

Antalya'da bulunan bir yapı malzemeleri firmasının piyasadaki bazı yapı malzeme firmalarını sahte çek ile dolandırdığı iddiası gündemde. Antalya da yapı malzemeleri firması sahibi F.K isimli şahıs kurmuş olduğu yapı malzeme tüccarları ve nakliyecilerden oluşan grubu dolandırıcılığa azmettirerek,  yapı malzeme firmalarından sahte çeklerle aldığı yüz binlerce liralık malzeme karşılığında, grup üyelerine cüzi bir rakam ödeyip aldığı malzemeleri, piyasanın altında bir rakamla pazarladığı iddia ediliyor. Sahte çek mağduru olan Kılıç yapı sahibi Kenan Kılıç ve Doğu Yapı sahibi Mücahit Kaymiş kendilerine verilen sahte çeklerle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduğu tarafımıza gelen bilgiler arasında. Haber: 07haber.com.tr 
Antalya'da inşaat malzemeleri satan bir firma sahte çek ile bazı esnafları dolandırdığı iddiası gündem oldu...

Antalya'da bulunan bir yapı malzemeleri firmasının piyasadaki bazı yapı malzeme firmalarını sahte çek ile dolandırdığı iddiası gündemde.

Antalya da yapı malzemeleri firması sahibi F.K isimli şahıs kurmuş olduğu yapı malzeme tüccarları ve nakliyecilerden oluşan grubu dolandırıcılığa azmettirerek,  yapı malzeme firmalarından sahte çeklerle aldığı yüz binlerce liralık malzeme karşılığında, grup üyelerine cüzi bir rakam ödeyip aldığı malzemeleri, piyasanın altında bir rakamla pazarladığı iddia ediliyor. Sahte çek mağduru olan Kılıç yapı sahibi Kenan Kılıç ve Doğu Yapı sahibi Mücahit Kaymiş kendilerine verilen sahte çeklerle birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunduğu tarafımıza gelen bilgiler arasında.

Haber: 07haber.com.tr 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.