KARDEŞİ KARDEŞE HAVALE ETTİ...!

SİYASET 23.03.2022 - 21:47, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1823+ kez okundu.
 

KARDEŞİ KARDEŞE HAVALE ETTİ...!

AK Parti Alanya teşkilatı içerisinde krize sebep olan ALTSO başkanı Mehmet Şahin, hakkında yapılan iddialara cevap verdi. Başkan Şahin yaptığı açıklama ile yeni bir skandala daha imza attı. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun kardeşi Hayri Çavuşoğlu'nun yaptığı paylaşımı adeta bakana şikayet edercesine, kardeşi kardeşe düşürecek bir açıklamaya imza atarak, açıklamanın "bakana zarar vereceğini" iddia etti.

Yorum Haber: Sayın Mehmet Şahin siz neden Bakan Beyle kendinizi bir görüyorsunuz? Size yönelik eleştiri, suçlama yapıldığında neden her seferinde Bakan Beyi ortaya atıyorsunuz? Hayri Çavuşoğlu kimi kastetti bilinmez ama eğer sizi kastettiyse bu konunun Bakan Beyle ne ilgisi var? “Eğer bu eleştiriler bana yönelikse, bu Bakan Bey’e de zarar verir” diyerek tehdit imasında mı bulunuyorsunuz? Kimi tehdit ediyorsunuz? Siyasi bir yanım yok diyorsunuz fakat aleni seçim çalışması yürütüyorsunuz. Siz eski Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanısınız ayrıca siyasi yanınızda, tarafınızda herkesin malumu. Geçen dönem belediye seçimlerinde CHP’den gelen ya da getirttiğiniz teklifi neden reddettiniz? İşinize gelen habere cevap veriyorsunuz işinize gelen habere cevap vermiyorsunuz. Aylardır Alanya’da Gazeteciler İyi Parti’den aday olacağınızı haber yapıyor. Bunlarla ilgili bir cevap verdiniz mi? Hayır! Çıkın açıklayın, tarafınızı belli edin. Siz de rahat edin, herkeste rahat etsin. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in yaptığı açıklama: Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşi, eski Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu’nun, “Sahte kahramanlar Ak Parti’nin hizmetlerini sahipleniyor” sözleriyle kendisini kastedip kast etmediği sorulan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Bizim ALTSO’da 2013’ten beri yaptıklarımız ortada. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Ak Parti’nin hizmetlerini yeri geldiğinde alkışlarız, yeri geldiğinde eleştirir, önerilerimizi sıralarız. Alanya-Antalya Otoyolu konusunda Ankara’ya teşekkür ettik ama çekincelerimizi de sıraladık. Alanya’ya doğalgaz gelmesi noktasında fitili ilk biz ateşledik, bunun müjdesi gelince biz de açıklama yapıp görüşlerimizi bildirdik. Bu hizmet sahiplenme değil, içinde bizim de olduğumuz proje ve icraatları kamuoyuna hatırlatmaktır. Eğer sayın Hayri Çavuşoğlu beni kast ediyorsa bu durum Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na da zarar verir” dedi.
AK Parti Alanya teşkilatı içerisinde krize sebep olan ALTSO başkanı Mehmet Şahin, hakkında yapılan iddialara cevap verdi. Başkan Şahin yaptığı açıklama ile yeni bir skandala daha imza attı. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nun kardeşi Hayri Çavuşoğlu'nun yaptığı paylaşımı adeta bakana şikayet edercesine, kardeşi kardeşe düşürecek bir açıklamaya imza atarak, açıklamanın "bakana zarar vereceğini" iddia etti.

Yorum Haber: Sayın Mehmet Şahin siz neden Bakan Beyle kendinizi bir görüyorsunuz? Size yönelik eleştiri, suçlama yapıldığında neden her seferinde Bakan Beyi ortaya atıyorsunuz?

Hayri Çavuşoğlu kimi kastetti bilinmez ama eğer sizi kastettiyse bu konunun Bakan Beyle ne ilgisi var?

“Eğer bu eleştiriler bana yönelikse, bu Bakan Bey’e de zarar verir” diyerek tehdit imasında mı bulunuyorsunuz? Kimi tehdit ediyorsunuz?

Siyasi bir yanım yok diyorsunuz fakat aleni seçim çalışması yürütüyorsunuz. Siz eski Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanısınız ayrıca siyasi yanınızda, tarafınızda herkesin malumu. Geçen dönem belediye seçimlerinde CHP’den gelen ya da getirttiğiniz teklifi neden reddettiniz?

İşinize gelen habere cevap veriyorsunuz işinize gelen habere cevap vermiyorsunuz. Aylardır Alanya’da Gazeteciler İyi Parti’den aday olacağınızı haber yapıyor. Bunlarla ilgili bir cevap verdiniz mi? Hayır!

Çıkın açıklayın, tarafınızı belli edin. Siz de rahat edin, herkeste rahat etsin.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin'in yaptığı açıklama:

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısının ardından basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun kardeşi, eski Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu’nun, “Sahte kahramanlar Ak Parti’nin hizmetlerini sahipleniyor” sözleriyle kendisini kastedip kast etmediği sorulan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Bizim ALTSO’da 2013’ten beri yaptıklarımız ortada. Verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik, getirmeye devam ediyoruz. Ak Parti’nin hizmetlerini yeri geldiğinde alkışlarız, yeri geldiğinde eleştirir, önerilerimizi sıralarız. Alanya-Antalya Otoyolu konusunda Ankara’ya teşekkür ettik ama çekincelerimizi de sıraladık. Alanya’ya doğalgaz gelmesi noktasında fitili ilk biz ateşledik, bunun müjdesi gelince biz de açıklama yapıp görüşlerimizi bildirdik. Bu hizmet sahiplenme değil, içinde bizim de olduğumuz proje ve icraatları kamuoyuna hatırlatmaktır. Eğer sayın Hayri Çavuşoğlu beni kast ediyorsa bu durum Dışişleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu’na da zarar verir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.