Büyüksehir
asb

SİYASİLER AÇILIŞTAULUŞTU

YAŞAM 23.03.2022 - 21:38, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1834+ kez okundu.
 

SİYASİLER AÇILIŞTAULUŞTU

Kemer’in Genç Avukatlarından Dilara Demirtaş Kendi Hukuk Bürosunu Açtı.

Antalya’nın Kemer ilçesinde 2019 yılından bu yana avukatlık yapan Dilara Demirtaş kendine ait hukuk bürosunu Kemer Atatürk Caddesinde açtı. Çıralı’nın sevilen Ailelerinden Turizmci Hüseyin Demirtaş ve Gülten Demirtaş’ın biricik kızları Dilara Demirtaş’ın hukuk bürosu düzenlenen sade bir törenle açıldı. 2014 yılında Kumluca Anadolu Lisesinden mezun olan, 2019 yılında Hukuk Fakültesini bitiren Dilara Demirtaş daha sonra stajını Kemer’de tamamladı ve 2019 yılından avukatlık ruhsatını aldı. 2019 yılından bu yana Güneş Hukuk Bürosunda görev yapan genç avukat kendi hukuk bürosunu açtı. Genç avukatı yeni ofisinin açılışını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri Recep Yılmaz, Semih Top, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş Kemer Baro temsilcileri avukatlar Çıralı mahallesi sakinleri ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Genç avukat Dilara Demirtaş, kendini yalnız bırakmayan, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na Başkanı Yardımcısı Emin Gül ile meslektaşlarına, ailesine ve dostların teşekkür ederken kamu için adalet arayışına ara vermeden devam edeceğini dile getirdi.   Haber: Reşat Aydoğdu  
Kemer’in Genç Avukatlarından Dilara Demirtaş Kendi Hukuk Bürosunu Açtı.
Antalya’nın Kemer ilçesinde 2019 yılından bu yana avukatlık yapan Dilara Demirtaş kendine ait hukuk bürosunu Kemer Atatürk Caddesinde açtı.
Çıralı’nın sevilen Ailelerinden Turizmci Hüseyin Demirtaş ve Gülten Demirtaş’ın biricik kızları Dilara Demirtaş’ın hukuk bürosu düzenlenen sade bir törenle açıldı.
2014 yılında Kumluca Anadolu Lisesinden mezun olan, 2019 yılında Hukuk Fakültesini bitiren Dilara Demirtaş daha sonra stajını Kemer’de tamamladı ve 2019 yılından avukatlık ruhsatını aldı. 2019 yılından bu yana Güneş Hukuk Bürosunda görev yapan genç avukat kendi hukuk bürosunu açtı.
Genç avukatı yeni ofisinin açılışını Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri Recep Yılmaz, Semih Top, Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş Kemer Baro temsilcileri avukatlar Çıralı mahallesi sakinleri ailesi ve dostları yalnız bırakmadı.
Genç avukat Dilara Demirtaş, kendini yalnız bırakmayan, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na Başkanı Yardımcısı Emin Gül ile meslektaşlarına, ailesine ve dostların teşekkür ederken kamu için adalet arayışına ara vermeden devam edeceğini dile getirdi.
 
Haber: Reşat Aydoğdu
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.