ALSAV STANDANA YOĞUN İLGİ

BİLİM 12.12.2021 - 22:44, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1547+ kez okundu.
 

ALSAV STANDANA YOĞUN İLGİ

Alanya Belediyesi 3. Kitap fuarı Alanya Kültür Merkezinde açıldı.

Çok sayıda yayın evinin katıldığı 10 gün devam edecek kitap fuarında stand açan Alanya Kültür ve Sanat Vakfı, Alanya ve bölgenin kültürü ile ilgili kitaplar sergiledi. Yazarların ve okuyucuların yoğun ilgi gösterdiği standda yazarlar, ALSAV Başkanı Av. İsmail Yıldız, Hikmet Özdemir, Selma Koruk, Gülden Mahmud, Garip Görgülü nün eserleri sergilendi. Vakıf Başkanı Av. İsmail Yıldız, kültür, sanat standına gösterilen ilgiden mutlu olduklarını ifade edip, Alanya da toplumun her kesiminden katılımcıların olacağı, serbest yazım bir de öykü yarışması açacaklarını söyledi. Haber:Zeki Demir  
Alanya Belediyesi 3. Kitap fuarı Alanya Kültür Merkezinde açıldı.
Çok sayıda yayın evinin katıldığı 10 gün devam edecek kitap fuarında stand açan Alanya Kültür ve Sanat Vakfı, Alanya ve bölgenin kültürü ile ilgili kitaplar sergiledi. Yazarların ve okuyucuların yoğun ilgi gösterdiği standda yazarlar, ALSAV Başkanı Av. İsmail Yıldız,
Hikmet Özdemir, Selma Koruk, Gülden Mahmud, Garip Görgülü nün eserleri sergilendi. Vakıf Başkanı Av. İsmail Yıldız, kültür, sanat standına gösterilen ilgiden mutlu olduklarını ifade edip, Alanya da toplumun her kesiminden katılımcıların olacağı, serbest yazım bir de öykü yarışması açacaklarını söyledi.
Haber:Zeki Demir
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.