Büyüksehir
asb

Alanya CHP, Sanayi Esnafını dinledi

SİYASET 12.12.2021 - 22:42, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 1112+ kez okundu.
 

Alanya CHP, Sanayi Esnafını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coskun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri sanayi esnafının sorunlarını dinleyip, sorun tesbiti yaptı.

Başkan Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya sanayisindeki esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflar en çok yaşanan fiyat istikrarsızlığından söz edip, " her gün yaşanan zamlara yetişmekte zorlanıyoruz. Sattığımız ürünü yerine koyamıyoruz. Toplumun her kesimi zamlar altında inim inim inliyor" dedi. CHP Alanya İlçe Başkanı Coskun Karadağ, iktidarın son günlerini yaşadığını, kendi iktidarlarında hayatın normale döneceğini söyledi. Haber :Zeki Demir  
Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coskun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri sanayi esnafının sorunlarını dinleyip, sorun tesbiti yaptı.
Başkan Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, Alanya sanayisindeki esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaflar en çok yaşanan fiyat istikrarsızlığından söz edip, " her gün yaşanan zamlara yetişmekte zorlanıyoruz. Sattığımız ürünü yerine koyamıyoruz. Toplumun her kesimi zamlar altında inim inim inliyor" dedi.
CHP Alanya İlçe Başkanı Coskun Karadağ, iktidarın son günlerini yaşadığını, kendi iktidarlarında hayatın normale döneceğini söyledi.
Haber :Zeki Demir
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.