YÖRSİAD, RUNTALYA’DA LÖSEV YARARINA KOŞTU

SPOR 03.03.2024 - 11:14, Güncelleme: 03.03.2024 - 11:14 1589+ kez okundu.
 

YÖRSİAD, RUNTALYA’DA LÖSEV YARARINA KOŞTU

19.su gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük lifestyle maratonu Runtalya yine her yıl olduğu gibi bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD)  bu yıl ‘Koşar Adım LÖSEV’ projesiyle ‘Biz koşalım onlar okusun” kampanyasına destek olmak amacıyla organizasyonda yerini aldı. YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alper Oral başta olmak üzere, Yönetim Kurulu ve çok sayıda üye de LÖSEV yararına koştu. 19 yıldan bu yana hiç ara vermeyen bir organizasyon olan Runtalya, 18 yıl önce 450 kişiyle başlarken, bu yıl 10 bin sporcuya ulaşmış durumda. Organizasyonda görüşlerini aldığımız YÖRSİAD Başkanı Mustafa Alper Oral, Runtalya Maratonu’nun Antalya’nın çok önemli bir markası haline geldiğini ifade ederek,“ YÖRSİAD olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Runtalya’da çocuklarımız için koşuyoruz. Bu sene LÖSEV ile birlikteyiz. Çok güzel bir katılım ve enerjik bir kitle var. Yardımlarımız artarak devam edecek. Hem spor yapıyoruz, hem de çocuklarımız için koşuyoruz. Biz koşuyoruz, onlar okuyacak” dedi. LÖSEV Antalya Kurumlar ve İletişim Yönetmeni Nurgül Carkanat da yaptığı açıklamada, YÖRSİAD’ın verdiği destek için teşekkür ederek, “ 2024 Runtalya maratonunda YÖRSİAD ile birlikteyiz. Bu maratonda biz koşalım, onlar okusun diyerek bizleri yalnız bırakmayan YÖRSİAD ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
19.su gerçekleştirilen Türkiye’nin en büyük lifestyle maratonu Runtalya yine her yıl olduğu gibi bu yılda renkli görüntülere sahne oldu.

Yörük Sanayici İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD)  bu yıl ‘Koşar Adım LÖSEV’ projesiyle ‘Biz koşalım onlar okusun” kampanyasına destek olmak amacıyla organizasyonda yerini aldı.

YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alper Oral başta olmak üzere, Yönetim Kurulu ve çok sayıda üye de LÖSEV yararına koştu.

19 yıldan bu yana hiç ara vermeyen bir organizasyon olan Runtalya, 18 yıl önce 450 kişiyle başlarken, bu yıl 10 bin sporcuya ulaşmış durumda. Organizasyonda görüşlerini aldığımız YÖRSİAD Başkanı Mustafa Alper Oral, Runtalya Maratonu’nun Antalya’nın çok önemli bir markası haline geldiğini ifade ederek,“ YÖRSİAD olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da Runtalya’da çocuklarımız için koşuyoruz. Bu sene LÖSEV ile birlikteyiz. Çok güzel bir katılım ve enerjik bir kitle var. Yardımlarımız artarak devam edecek. Hem spor yapıyoruz, hem de çocuklarımız için koşuyoruz. Biz koşuyoruz, onlar okuyacak” dedi.

LÖSEV Antalya Kurumlar ve İletişim Yönetmeni Nurgül Carkanat da yaptığı açıklamada, YÖRSİAD’ın verdiği destek için teşekkür ederek, “ 2024 Runtalya maratonunda YÖRSİAD ile birlikteyiz. Bu maratonda biz koşalım, onlar okusun diyerek bizleri yalnız bırakmayan YÖRSİAD ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.