ÜNİVERSİTE'DEN DİM VE OĞLUNA KADRO KIYAĞI

EĞİTİM 18.09.2022 - 23:11, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2935+ kez okundu.
 

ÜNİVERSİTE'DEN DİM VE OĞLUNA KADRO KIYAĞI

Küresel Gazeteciler Konseyi başkanı Mehmet Ali Dim ve oğluna ALKÜ ve AHEP Üniversitesi tarafından büyük jest yapılarak kadroya dahil edildiler...

BABA OĞUL'A AKADEMİK KADRO VERİLDİ...! Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi tarafından KGK başkanı Mehmet Ali Dim'e, ALKÜ tarafından ise oğluna kadro kıyağı yapılması bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Geçtiğimiz hafta gündeme gelen bu olay ise, KGK başkanı M. Ali Dim'in siyasi nufuzunu kullanarak ALKÜ ve AHEP üniversitesi akademik kadrosuna girerek maaşa bağlatıldığı yönünde değerlendirildi. Geçtiğimiz yıl YeniAkit gazetesinin manşete taşıdığı FETÖ dosyası sonrası KGK üyesi bir çok gazetecinin M. Ali Dim'e tepki göstererek Küresel Gazeteciler Konseyinden istifa etmesine neden olmuştu. 
Küresel Gazeteciler Konseyi başkanı Mehmet Ali Dim ve oğluna ALKÜ ve AHEP Üniversitesi tarafından büyük jest yapılarak kadroya dahil edildiler...

BABA OĞUL'A AKADEMİK KADRO VERİLDİ...!

Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi tarafından KGK başkanı Mehmet Ali Dim'e, ALKÜ tarafından ise oğluna kadro kıyağı yapılması bazı soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Geçtiğimiz hafta gündeme gelen bu olay ise, KGK başkanı M. Ali Dim'in siyasi nufuzunu kullanarak ALKÜ ve AHEP üniversitesi akademik kadrosuna girerek maaşa bağlatıldığı yönünde değerlendirildi.

Geçtiğimiz yıl YeniAkit gazetesinin manşete taşıdığı FETÖ dosyası sonrası KGK üyesi bir çok gazetecinin M. Ali Dim'e tepki göstererek Küresel Gazeteciler Konseyinden istifa etmesine neden olmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.