Şampiyona Muhteşem Kutlama

SPOR 23.03.2024 - 12:39, Güncelleme: 23.03.2024 - 12:39 1652+ kez okundu.
 

Şampiyona Muhteşem Kutlama

Antalya 1. Amatör Küme 4'lü Play-Of grubunda 3'te üç yaparak şampiyon olan Kemer FK Spor'a muhteşem kutlama.

Dün saat 17.30'da sporcular otobüs üzerinde şampiyon Kemer FK tişörtleri ile yüzlerce aracın katıldığı konvoy'da, önce Ahmet Erkal tesislerinde, ardından Deniz Caddesi ve Atatürk Caddesinde ve Cumhuriyet meydanında son bulurken. Burada Kemer Belediyesinin katkıları ile davetlilere yapılan iftar programının sonunda kutlama programına geçildi. Saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ile devam eden etkinlik, Sporcular, teknik heyet ve Yönetim Kurulu üyeleri tek tek anons edilerek sahreye davet edildiler. Etkinliğe Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, siyasi parti temsilcileri, Kulüp Başkanı Özcan Balık, AS Başkan İsmail Özen, Teknik Menajer Cumali Balık, Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Öner Karagün, Yeşil Kemer Spor Kulüp Başkanı Serhat Baysal ve Yönetim Kurulu, Spor adamları, Yüksel Üst, Ali Taze, Selahattin Dizbay (Selo) ve binlerce spora gönül veren dost ve vatandaşlar aileleri ile birlikte katılılım sağladılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde Kupa ve madalya töreni düzenlendi.
Antalya 1. Amatör Küme 4'lü Play-Of grubunda 3'te üç yaparak şampiyon olan Kemer FK Spor'a muhteşem kutlama.
Dün saat 17.30'da sporcular otobüs üzerinde şampiyon Kemer FK tişörtleri ile yüzlerce aracın katıldığı konvoy'da, önce Ahmet Erkal tesislerinde, ardından Deniz Caddesi ve Atatürk Caddesinde ve Cumhuriyet meydanında son bulurken. Burada Kemer Belediyesinin katkıları ile davetlilere yapılan iftar programının sonunda kutlama programına geçildi.
Saygı duruşu istiklal marşımızın okunması ile devam eden etkinlik, Sporcular, teknik heyet ve Yönetim Kurulu üyeleri tek tek anons edilerek sahreye davet edildiler.
Etkinliğe Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, siyasi parti temsilcileri, Kulüp Başkanı Özcan Balık, AS Başkan İsmail Özen, Teknik Menajer Cumali Balık, Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Teknik Direktörü Öner Karagün, Yeşil Kemer Spor Kulüp Başkanı Serhat Baysal ve Yönetim Kurulu, Spor adamları, Yüksel Üst, Ali Taze, Selahattin Dizbay (Selo) ve binlerce spora gönül veren dost ve vatandaşlar aileleri ile birlikte katılılım sağladılar.
Gecenin ilerleyen saatlerinde Kupa ve madalya töreni düzenlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.