ŞAHİN'DEN OKUL PROTOKOLÜ...

EĞİTİM 07.10.2023 - 22:18, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2116+ kez okundu.
 

ŞAHİN'DEN OKUL PROTOKOLÜ...

*Vali Hulusi Şahin, Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yapılacak olan 24 derslikli ortaokul binası için protokol imzaladı.*

VALİ ŞAHİN, ALANYA’DA 24 DERSLİKLİ OKUL PROTOKOLÜ İMZALADI   Vali Hulusi Şahin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Avsallar Eski Belediye Hizmet Binası’nın devredilmesi karşılığında Konaklı Mahallesi’ne 24 derslikli olarak inşa edilecek olan ortaokul binası için protokol imzaladı. İmzalanan protokole Vali Şahin ve Alanya Belediye Başkanı Yücel’in yanı sıra Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz katıldı.
*Vali Hulusi Şahin, Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yapılacak olan 24 derslikli ortaokul binası için protokol imzaladı.*
VALİ ŞAHİN, ALANYA’DA 24 DERSLİKLİ OKUL PROTOKOLÜ İMZALADI
 
Vali Hulusi Şahin, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile Avsallar Eski Belediye Hizmet Binası’nın devredilmesi karşılığında Konaklı Mahallesi’ne 24 derslikli olarak inşa edilecek olan ortaokul binası için protokol imzaladı.
İmzalanan protokole Vali Şahin ve Alanya Belediye Başkanı Yücel’in yanı sıra Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.