LİDER KEMER FK ŞANSIZLIĞI KIRMAK İÇİN KURBAN KESTİ

SPOR 31.01.2024 - 00:56, Güncelleme: 31.01.2024 - 01:12 1692+ kez okundu.
 

LİDER KEMER FK ŞANSIZLIĞI KIRMAK İÇİN KURBAN KESTİ

Batı Grubunda Lider durumda olan Kemer FK Spor bir gün iznin ardından bugünkü Antrenmanda kurban keserek başladı.

Sahasında bu hafta sonu oynayacağı maçta şansızlığı kırmak isteyen Mavi-Beyazlar Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesislerinde) kurban kesti. Antalya Batı gurubu Lideri Kemer 2020 FK Spor bugünkü antrenmana kurban keserek başladı. Bu hafta sonu kendi evinde oynayacak Toptaş Spor hazırlıkları sürüyor. Kemer İlçe stadında Melih Bildiş ve Sezgin Türk yönetiminde yapılan antrenmanda izinli futbolcuların dışında cezalı Sercan Çeliker de katıldı. Kulüp Başkanı Özcan Balık’ın ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Aslan’ın vekalet ettiği kurban kesimi Kaptan Fahri Genç’in önderliğinde futbolcular ve teknik heyet dua ettiler. Kulüp Başkanı Özcan Balık; Ligde kalan 2 maç için oyunculara ve teknik ekibe başarı dileklerinde bulunurken Kemer FK taraftarlarında, iyi günde kötü günde her zaman takımın yanında olacaklarını ve desteklerini asla esirgemeyecekleri dile getirdi. Allahın izniyle kalan 2 maçımızı alıp Şampiyon olacağız. Dedi Haber: Reşat Aydoğdu
Batı Grubunda Lider durumda olan Kemer FK Spor bir gün iznin ardından bugünkü Antrenmanda kurban keserek başladı.
Sahasında bu hafta sonu oynayacağı maçta şansızlığı kırmak isteyen Mavi-Beyazlar Kemer İlçe Stadı (Kazım Gül Tesislerinde) kurban kesti. Antalya Batı gurubu Lideri Kemer 2020 FK Spor bugünkü antrenmana kurban keserek başladı. Bu hafta sonu kendi evinde oynayacak Toptaş Spor hazırlıkları sürüyor. Kemer İlçe stadında Melih Bildiş ve Sezgin Türk yönetiminde yapılan antrenmanda izinli futbolcuların dışında cezalı Sercan Çeliker de katıldı.
Kulüp Başkanı Özcan Balık’ın ve yönetim kurulu üyesi Cengiz Aslan’ın vekalet ettiği kurban kesimi Kaptan Fahri Genç’in önderliğinde futbolcular ve teknik heyet dua ettiler.
Kulüp Başkanı Özcan Balık; Ligde kalan 2 maç için oyunculara ve teknik ekibe başarı dileklerinde bulunurken Kemer FK taraftarlarında, iyi günde kötü günde her zaman takımın yanında olacaklarını ve desteklerini asla esirgemeyecekleri dile getirdi. Allahın izniyle kalan 2 maçımızı alıp Şampiyon olacağız. Dedi
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.