Kepez'den sünnet şöleni

SAĞLIK 08.07.2022 - 11:29, Güncelleme: 08.12.2023 - 04:21 2707+ kez okundu.
 

Kepez'den sünnet şöleni

Kepez Belediyesi’nin, Dokumapark’ta düzenlediği 14'üncü Geleneksel Sünnet Şöleni’nde konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “Biz Kepez, birbirini sevgiyle sarıp sarmalayan kocaman bir aileyiz” dedi

Kepez Belediyesi’nin, 14'üncü Geleneksel Sünnet Şöleni, Dokumapark’ta gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi, sünnet şöleni ile bu yıl da ailelere çocuklarını sünnet ettirme mutluluğu yaşattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Dokumapark’ta düzenlenen sünnet şölenine katılarak ailelerin heyecanına ortak oldu. Ailelere seslenen Başkan Tütüncü, “Biz Kepez, birbirini sevgiyle sarıp sarmalayan kocaman bir aileyiz” dedi. Dokumapark’ın çocuklarla bambaşka bir güzellik içinde olduğunu belirten Tütüncü, “Bu yıl tam 732 yavrumuzu sünnet etkinlikleri için bir araya getirdik. Sevgili çocuklar öncelikle sünnetinizi tebrik ediyorum. Rabbim bütün yavrularımıza sağlıklı, güzel, uzun ömürler versin. Rabbim yavrularımızı annelerine, babalarına, milletimize, devletimize ve insanlığı bağışlasın“ diye konuştu. 732 çocuk ve aileleri Sünnet şölenine katılan 732 çocuk ve ailesini yaz boyunca Dokumapark’ta düzenlenecek etkinliklerde bir araya getireceklerini bildiren Tütüncü, “Yaz boyunca ücretsiz gruplar halinde Antalya Bilim Merkezi turları yaptıracağız. Bunun yanı sıra çocuklarımızı ve ailelerini Araba Müzesi’nde misafir edeceğiz. 70 arabanın bulunduğu Araba Müzesi’nin ardından 14 bin oyuncağın olduğu Anadolu Oyuncak Müzesi de sizleri bekliyor. Bir de yavrularımızı ve ailelerini Orman Kütüphanemizde ağırlayacağız. Bu sünnet hediyelerini yavrularımızla birlikte bütün ailelere vermiş olduk.“ dedi.  Tütüncü’nün konuşmasının ardından sünnet şölenine katılan 732 çocuk ve aileleri gönüllerince eğlenme imkanı buldular.
Kepez Belediyesi’nin, Dokumapark’ta düzenlediği 14'üncü Geleneksel Sünnet Şöleni’nde konuşan Başkan Hakan Tütüncü, “Biz Kepez, birbirini sevgiyle sarıp sarmalayan kocaman bir aileyiz” dedi

Kepez Belediyesi’nin, 14'üncü Geleneksel Sünnet Şöleni, Dokumapark’ta gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi, sünnet şöleni ile bu yıl da ailelere çocuklarını sünnet ettirme mutluluğu yaşattı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, Dokumapark’ta düzenlenen sünnet şölenine katılarak ailelerin heyecanına ortak oldu. Ailelere seslenen Başkan Tütüncü, “Biz Kepez, birbirini sevgiyle sarıp sarmalayan kocaman bir aileyiz” dedi. Dokumapark’ın çocuklarla bambaşka bir güzellik içinde olduğunu belirten Tütüncü, “Bu yıl tam 732 yavrumuzu sünnet etkinlikleri için bir araya getirdik. Sevgili çocuklar öncelikle sünnetinizi tebrik ediyorum. Rabbim bütün yavrularımıza sağlıklı, güzel, uzun ömürler versin. Rabbim yavrularımızı annelerine, babalarına, milletimize, devletimize ve insanlığı bağışlasın“ diye konuştu.

732 çocuk ve aileleri

Sünnet şölenine katılan 732 çocuk ve ailesini yaz boyunca Dokumapark’ta düzenlenecek etkinliklerde bir araya getireceklerini bildiren Tütüncü, “Yaz boyunca ücretsiz gruplar halinde Antalya Bilim Merkezi turları yaptıracağız. Bunun yanı sıra çocuklarımızı ve ailelerini Araba Müzesi’nde misafir edeceğiz. 70 arabanın bulunduğu Araba Müzesi’nin ardından 14 bin oyuncağın olduğu Anadolu Oyuncak Müzesi de sizleri bekliyor. Bir de yavrularımızı ve ailelerini Orman Kütüphanemizde ağırlayacağız. Bu sünnet hediyelerini yavrularımızla birlikte bütün ailelere vermiş olduk.“ dedi.  Tütüncü’nün konuşmasının ardından sünnet şölenine katılan 732 çocuk ve aileleri gönüllerince eğlenme imkanı buldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.