KEMER'DE SPOR ETKİNLİĞİ!

SPOR 10.03.2024 - 21:42, Güncelleme: 10.03.2024 - 21:42 1589+ kez okundu.
 

KEMER'DE SPOR ETKİNLİĞİ!

7’li Ragbi Kadınlar Türkiye Şampiyonası Kemer’de Başladı!

Türkiye Ragbi Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan 7’li Ragbi Kadınlar Etaplı Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları 10 Mart Kemer’in ev sahipliğinde yapılacak. Viking Star Otel Sahasında gerçekleşecek yarışmalar için Şampiyonanın koordinasyonunu yürüten Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan hazırlıklar eksiksiz devam ediyor. Bu gün sabah 10.00 da başlayan karşılaşma akşam saatlerine kadar devam edecek. Şampiyona aynı gün oynan final maçları ile sona erecek.
7’li Ragbi Kadınlar Türkiye Şampiyonası Kemer’de Başladı!
Türkiye Ragbi Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan 7’li Ragbi Kadınlar Etaplı Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları 10 Mart Kemer’in ev sahipliğinde yapılacak.
Viking Star Otel Sahasında gerçekleşecek yarışmalar için Şampiyonanın koordinasyonunu yürüten Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan hazırlıklar eksiksiz devam ediyor.
Bu gün sabah 10.00 da başlayan karşılaşma akşam saatlerine kadar devam edecek. Şampiyona aynı gün oynan final maçları ile sona erecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.