Kemer FK’ya Galibiyet Yakışıyor 1-0

SPOR 10.03.2024 - 21:41, Güncelleme: 10.03.2024 - 21:41 1700+ kez okundu.
 

Kemer FK’ya Galibiyet Yakışıyor 1-0

Antalya Amatör Küme Play-Of grubunda mücadele eden Kemer 2020 FK Spor 4’lü grupta ikinci galibiyetini alarak büyük bir avantaj sağladı.

  Antalya Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadında bugün saat 15.30 grubun güçlü ekiplerinden Kaş Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Maçı Klasman hakemlerinden Ömer Faruk Turtay, Serdar Soydan ve G. Mustafa Akpınar hakem üçlüsü yönetti. Maçı Kemer FK maçın uzatma dakikalarında penaltıdan Doğan Can Olukçu’nun attığı golle 1-0 galip gelerek 2maçta 2 galibiyet alarak puanını 6 çıkardı ve liderlik koltuğuna iyice yerleşti. Maçtan sonra bir açıklama yapan takımın teknik direktörü Melih Bildiş; Bu maça iyi hazırlandık ve yeni transferlerimiz takıma adapte oldular ve takım içerisinde ayağa iyi paslar yaparak futbolu güzelleştirdiler. Maçta 5-6 net pozisyonu golle sonuçlandıramadık. Önümüzde bir maçımız kaldı. O maçta da beraberlik bizi şampiyon yapacak. İnşallah kazanıp kupayı Kemer’e getireceğiz. Futbolcularımı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Dedi
Antalya Amatör Küme Play-Of grubunda mücadele eden Kemer 2020 FK Spor 4’lü grupta ikinci galibiyetini alarak büyük bir avantaj sağladı.
 
Antalya Döşemealtı İlçesi Yeşilbayır Şehit Er Tevfik Cebeci Stadında bugün saat 15.30 grubun güçlü ekiplerinden Kaş Belediye Spor ile karşı karşıya geldi. Maçı Klasman hakemlerinden Ömer Faruk Turtay, Serdar Soydan ve G. Mustafa Akpınar hakem üçlüsü yönetti. Maçı Kemer FK maçın uzatma dakikalarında penaltıdan Doğan Can Olukçu’nun attığı golle 1-0 galip gelerek 2maçta 2 galibiyet alarak puanını 6 çıkardı ve liderlik koltuğuna iyice yerleşti.
Maçtan sonra bir açıklama yapan takımın teknik direktörü Melih Bildiş; Bu maça iyi hazırlandık ve yeni transferlerimiz takıma adapte oldular ve takım içerisinde ayağa iyi paslar yaparak futbolu güzelleştirdiler. Maçta 5-6 net pozisyonu golle sonuçlandıramadık. Önümüzde bir maçımız kaldı. O maçta da beraberlik bizi şampiyon yapacak. İnşallah kazanıp kupayı Kemer’e getireceğiz. Futbolcularımı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.