Kemer FK Spor hazırlıklar sürüyor

SPOR 02.02.2024 - 16:20, Güncelleme: 02.02.2024 - 16:20 1941+ kez okundu.
 

Kemer FK Spor hazırlıklar sürüyor

Antalya Batı Grubu ekiplerinden Lider Kemer FK Spor hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kumluca Toptaş Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

  2. Puan önde Lider Mavi-Beyazlar karşılaşmanın hazırlıklarına Kazım Gül Spor Kompleksinde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Antrenman Teknik Direktör Melih Bildiş, Tayfun Yaz ve Sezgin Türk gözetiminde gerçekleştirdi. Kemer FK’da tek hedef karşılaşmayı kazanarak ligde son iki hafta yakaladığı Liderlik grafiğini sürdürmek istiyor ve son maçta Finike Deplasmanından puan ve puanlarla dönerek şampiyonluk istiyorlar. Teknik Direktör Melih Bildiş yaptığı açıklamada, ikinci devreye istemedikleri bazı puan kayıpları başladıklarını söyleyerek, ilk devreyi mükemmel bitirmiş bir takım olarak ve lider bitirdik. Bu Hafta sonu Antalya’da kazanmayı çok arzuladığımız bir müsabakaydı. Maçta çok pozisyon üretmemize rağmen, inanılmaz baskı da kurmamıza rağmen gerçekleştiremediğimiz, değerlendiremediğimiz, pozisyon sayısı oldukça yüksek olan bir maçtı. Neticede önümüzde ipi göğüsleyecek 2 maçımız kaldı. 2 puan var ikinci takımla aramızda. Bunlar olacaktır, futbolun içinde bunlar olacaktır. Biz haftalarca puan en yakın takipçimize fark atmış bir takımız. O günkü dirayetimizi nasıl gösterdiysek bu iki maçta da gösterip yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de kazanarak devam edeceğimiz iki maçımız var. İnşallah bunu da gerçekleştirip yolumuz şampiyonluk yolu inanıyorum ve de güveniyorum, diye konuştu.   Haber: Reşat Aydoğdu
Antalya Batı Grubu ekiplerinden Lider Kemer FK Spor hafta sonu kendi evinde oynayacağı Kumluca Toptaş Spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
 
2. Puan önde Lider Mavi-Beyazlar karşılaşmanın hazırlıklarına Kazım Gül Spor Kompleksinde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti. Antrenman Teknik Direktör Melih Bildiş, Tayfun Yaz ve Sezgin Türk gözetiminde gerçekleştirdi. Kemer FK’da tek hedef karşılaşmayı kazanarak ligde son iki hafta yakaladığı Liderlik grafiğini sürdürmek istiyor ve son maçta Finike Deplasmanından puan ve puanlarla dönerek şampiyonluk istiyorlar.
Teknik Direktör Melih Bildiş yaptığı açıklamada, ikinci devreye istemedikleri bazı puan kayıpları başladıklarını söyleyerek, ilk devreyi mükemmel bitirmiş bir takım olarak ve lider bitirdik. Bu Hafta sonu Antalya’da kazanmayı çok arzuladığımız bir müsabakaydı. Maçta çok pozisyon üretmemize rağmen, inanılmaz baskı da kurmamıza rağmen gerçekleştiremediğimiz, değerlendiremediğimiz, pozisyon sayısı oldukça yüksek olan bir maçtı. Neticede önümüzde ipi göğüsleyecek 2 maçımız kaldı. 2 puan var ikinci takımla aramızda. Bunlar olacaktır, futbolun içinde bunlar olacaktır. Biz haftalarca puan en yakın takipçimize fark atmış bir takımız. O günkü dirayetimizi nasıl gösterdiysek bu iki maçta da gösterip yolumuza devam edeceğiz.
Bundan sonraki süreçte de kazanarak devam edeceğimiz iki maçımız var. İnşallah bunu da gerçekleştirip yolumuz şampiyonluk yolu inanıyorum ve de güveniyorum, diye konuştu.
 
Haber: Reşat Aydoğdu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.