KEMER FK ŞAMPİYONLUĞU ZORA SOKTU 1-1

SPOR 05.02.2024 - 01:12, Güncelleme: 05.02.2024 - 01:12 1864+ kez okundu.
 

KEMER FK ŞAMPİYONLUĞU ZORA SOKTU 1-1

Antalya Batı Grubu Lideri Kemer FK Spor kendi evinde ligin orta sıralarında yer alan Toptaş Sporu konuk etti ve maçtan 1-1 sonuçla ayrıldı.

  Kemer İlçe Stadında bu gün saat 14.00 başlayan karşılaşmayı Antalya Bölgesi hakemlerinden Alparslan Karataş, Yunus Çimendağ ve Niyazi Eren Yılmaz hakem üçlüsü yönetirken Gözlemci Aykut Ünal ve Saha Komiseri Mehmet Kartal görev yaptı. Devre arasında takıma destek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu hem maçı türbinden izledi hem de soyunma odasına inerek futbolculara başarılar dilerken, Finike Maçı için de takımın yanında olacağını söyledi. Kemer FK spor tek kale oynadığı maçta ilk 45 dakikalarında sahanın yıldızı Dağan Can Olukçu’nun attığı golle soyunma adasına 1-0 önde gitti. Dakika 45+2 ceza sahası dışında topla buluşan Olkan, boştaki arkadaşı Doğan Can’ı buluşturdu Doğan Can önce topu kontrol etti defansı akerte etti bir vucut çalımı topu uzak köşeye plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0 İkinci 45 dakikada atak üstüne atak geliştiren Kemer FK bir türlü ikinci golü bulamadı. Dakika 57’de ender gelişen Toptaş Spor ataklarından birinde Nazmi Can Kemer FK Sporun sağ taraftaki hatasından yararlanarak topla buluştu. Topu boştaki arkadaşı Abdullah ile buluşturdu caza sahası çizgisi üzerinde topa sert vurdu Top Kaleci Yusuf’un bakışları arasında filelere gitti. 1-1 Golden sonra hareketlenen Kemer FK 10-15 gol pozisyonunu direklerinde azizliği ile gole çeviremedi. Kaleci Bekir’de gününde olunca 90 dakika her iki takımın attığı birer golle 1-1 tamamlandı. Bu sonuçla Kemer FK Spor ile Kaş Deplasmanında 2-0 galip gelen Finike Belediye Spor ile puanlar eşitlendi 48 Puan Kemer FK 48 Puan Finike Belediye Spor oldu. Önümüzdeki hafta Şampiyonluk düğümü Finike Belediye Spor-Kemer FK Spor maçında belli olacak.
Antalya Batı Grubu Lideri Kemer FK Spor kendi evinde ligin orta sıralarında yer alan Toptaş Sporu konuk etti ve maçtan 1-1 sonuçla ayrıldı.
 
Kemer İlçe Stadında bu gün saat 14.00 başlayan karşılaşmayı Antalya Bölgesi hakemlerinden Alparslan Karataş, Yunus Çimendağ ve Niyazi Eren Yılmaz hakem üçlüsü yönetirken Gözlemci Aykut Ünal ve Saha Komiseri Mehmet Kartal görev yaptı. Devre arasında takıma destek olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu hem maçı türbinden izledi hem de soyunma odasına inerek futbolculara başarılar dilerken, Finike Maçı için de takımın yanında olacağını söyledi.
Kemer FK spor tek kale oynadığı maçta ilk 45 dakikalarında sahanın yıldızı Dağan Can Olukçu’nun attığı golle soyunma adasına 1-0 önde gitti. Dakika 45+2 ceza sahası dışında topla buluşan Olkan, boştaki arkadaşı Doğan Can’ı buluşturdu Doğan Can önce topu kontrol etti defansı akerte etti bir vucut çalımı topu uzak köşeye plase bir vuruşla topu filelere gönderdi. 1-0
İkinci 45 dakikada atak üstüne atak geliştiren Kemer FK bir türlü ikinci golü bulamadı. Dakika 57’de ender gelişen Toptaş Spor ataklarından birinde Nazmi Can Kemer FK Sporun sağ taraftaki hatasından yararlanarak topla buluştu. Topu boştaki arkadaşı Abdullah ile buluşturdu caza sahası çizgisi üzerinde topa sert vurdu Top Kaleci Yusuf’un bakışları arasında filelere gitti. 1-1
Golden sonra hareketlenen Kemer FK 10-15 gol pozisyonunu direklerinde azizliği ile gole çeviremedi. Kaleci Bekir’de gününde olunca 90 dakika her iki takımın attığı birer golle 1-1 tamamlandı. Bu sonuçla Kemer FK Spor ile Kaş Deplasmanında 2-0 galip gelen Finike Belediye Spor ile puanlar eşitlendi 48 Puan Kemer FK 48 Puan Finike Belediye Spor oldu.
Önümüzdeki hafta Şampiyonluk düğümü Finike Belediye Spor-Kemer FK Spor maçında belli olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.