Kemer FK Rüzgar Gibi Esti 1-0

DÜNYA 12.12.2023 - 10:57, Güncelleme: 12.12.2023 - 10:57 1044+ kez okundu.
 

Kemer FK Rüzgar Gibi Esti 1-0

Antalya Batı Grubu 1. Amatör Kümede Lider durumda olan Kemer temsilcisi Kemer 2020 FK Spor kendi evinde en yakın takipçisi Kaş Belediye Sporu 1-0 mağlup ederek Puan farkını 6'ya çıkardı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Antalya Hal Sporu 4-2 mağlup eden Kemer FK bu kendi evinde Kemer İlçe Stadında ligin güçlü ekiplerinden puan cetvelinde 2. Sırada yer alan Kaş Belediye Sporu ağırladı. Türbinleri dolduran yüzlerce taraftarlar saha zeminin iyi olmamasına rağmen iyi mücadele eden futbolcular taraftarlardan alkış aldılar. Genç yeteneklerden Ege Sertel orta sahada gösterdiği iyi mücadeleden dolayı geleceğin yıldızı olmayı hak ederek teknik heyetten tam not aldı. İlk 45 dakikada her iki takımın kontrollü oyunu ile tamamlanırken ikinci 45 dakikada üstün oynayan Kemer FK golü erken bularak rahat bir nefes aldı. Maçın 59. Dakikasında kazanılan bir köşe vuruşunda topun başına sahanın çalışkan ismi Özkan geldi. Topu ceza sahası içine kavisli ortasını iyi takip eden Bay Gol, Olkan Tural iyi yükselerek Kalecinin uzanamayacağı köşeye kafayla topu filelere gönderdi. 1-0 Bu dakikadan sonra her iki takım da atak üstüne atak geliştirerek Olcay’ın şutunu kaleci Erdinç usta uzanarak dışarı çeldi. Kaş Belediye Sporun bir topu üst direkten döndü. Kaş atağında Muhamadı Kabore topa ceza sahası dışından çok sert vurdu top direkten döndü. Maç her iki takımın karşılıklı atakları ile tamamlandı. Maçtan sonra Kulüp Başkanı Özcan Balık sahaya inerek futbolcularını ve teknik heyeti kutlayarak maç primlerini açıkladı. Futbolcular ise Başkan Özcan Balık’ı kucaklayarak sevgi gösterisinde bulundular.
Antalya Batı Grubu 1. Amatör Kümede Lider durumda olan Kemer temsilcisi Kemer 2020 FK Spor kendi evinde en yakın takipçisi Kaş Belediye Sporu 1-0 mağlup ederek Puan farkını 6'ya çıkardı.
Geçtiğimiz hafta deplasmanda Antalya Hal Sporu 4-2 mağlup eden Kemer FK bu kendi evinde Kemer İlçe Stadında ligin güçlü ekiplerinden puan cetvelinde 2. Sırada yer alan Kaş Belediye Sporu ağırladı.
Türbinleri dolduran yüzlerce taraftarlar saha zeminin iyi olmamasına rağmen iyi mücadele eden futbolcular taraftarlardan alkış aldılar. Genç yeteneklerden Ege Sertel orta sahada gösterdiği iyi mücadeleden dolayı geleceğin yıldızı olmayı hak ederek teknik heyetten tam not aldı.
İlk 45 dakikada her iki takımın kontrollü oyunu ile tamamlanırken ikinci 45 dakikada üstün oynayan Kemer FK golü erken bularak rahat bir nefes aldı. Maçın 59. Dakikasında kazanılan bir köşe vuruşunda topun başına sahanın çalışkan ismi Özkan geldi. Topu ceza sahası içine kavisli ortasını iyi takip eden Bay Gol, Olkan Tural iyi yükselerek Kalecinin uzanamayacağı köşeye kafayla topu filelere gönderdi. 1-0
Bu dakikadan sonra her iki takım da atak üstüne atak geliştirerek Olcay’ın şutunu kaleci Erdinç usta uzanarak dışarı çeldi. Kaş Belediye Sporun bir topu üst direkten döndü. Kaş atağında Muhamadı Kabore topa ceza sahası dışından çok sert vurdu top direkten döndü.
Maç her iki takımın karşılıklı atakları ile tamamlandı.
Maçtan sonra Kulüp Başkanı Özcan Balık sahaya inerek futbolcularını ve teknik heyeti kutlayarak maç primlerini açıkladı. Futbolcular ise Başkan Özcan Balık’ı kucaklayarak sevgi gösterisinde bulundular.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteakdeniz.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.